Professionell översättare svenska thailändska

Professionell översättare från svenska till thailändska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

På The Native Translator är vi experter på översättning från svenska till thailändska

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför bland annat expertöversättningar inom finans, juridik, medicin och teknik och auktoriserad/certifierad översättning från svenska till thailändska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig. Översättningar av högsta kvalitet från svenska till thailändska och vice versa.

Översättning från svenska till thailändska inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi

Om du behöver översätta ett finansiellt dokument, adoptionsdokument, ett kontrakt, ett patent eller kanske en patientjournal från svenska till thailändska kräver detta översättare med stor fackkompetens. För detta använder vi thailändska översättare med specialisering inom det aktuella området.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument från svenska till thailändska:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal samt dokument för upphandlingar.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås i Thailand.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent , serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målinriktat översätta dina tekniska texter från svenska till thailändska.

Certifierad, bekräftad översättning från svenska till thailändska

En certifierad översättning är en juridiskt giltig översättning av dina dokument och de översatta dokumenten har samma juridiska status som originaldokumenten. Översättningen stämplas och översättarens signatur bekräftar att översättningen är korrekt. Adoptionshandlingar, domstolshandlingar, vigselbevis, vittnesmål, intyg och andra offentliga handlingar måste översättas av en certifierad thailändsk översättare. Notera att vissa dokument kräver legelisering av både UD och den thailändska ambassaden för att vara giltiga i Thailand. Vi kan hjälpa dig med hela processen inkluderande legaliseringen hos notarius Publicus.

Varför skall du välja The Native Translator för översättningar till och från thailändska?

 1. Specialiserade översättare: Vårt team består av erfarna och specialiserade översättare inom områdena finans, juridik, medicin och teknik. De har djupgående kunskap om terminologi och branschspecifika nyanser, vilket garanterar exakta och precisa översättningar.

 2. Certifierade översättningar: Vi erbjuder certifierade översättningar som är godkända av myndigheter och institutioner. Dessa översättningar är juridiskt giltiga och kan användas i officiella sammanhang.

 3. Säkerhet och konfidentialitet: Vi förstår vikten av att skydda känslig information. Vår plattform och våra processer är utformade för att säkerställa fullständig sekretess och konfidentialitet för dina dokument.

 4. Branschspecifik expertis: Oavsett om det handlar om finansiella rapporter, juridiska dokument, medicinska journaler eller tekniska manualer, har våra översättare branschspecifik expertis för att leverera översättningar av hög kvalitet som är korrekta och relevant för målgruppen.

 5. Anpassade lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Våra projektledare arbetar tätt med dig för att förstå dina specifika behov och leverera anpassade översättningslösningar som uppfyller dina förväntningar.

Thailändsk översättning med kvalitetssäkring ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess – en självklarhet!


Vi hanterar ofta känslig information och är naturligtvis alltid mycket försiktiga för att säkra att vi upprätthåller en strikt konfidentialitet. Alla våra anställda är bundna av sekretessavtal och vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Hur mycket kostar en översättning till thailändska?

Ladda upp ditt dokument i vår så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en översättning från svenska till thailändska. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från svenska till thailändska direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>