Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare från svenska till ryska ISO 17100 certifierad

På The Native Translator är vi experter på översättning bl.a. från svenska till ryska

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från vanlig rysk översättning till kvalificerad statsauktoriserad översättning från svenska till ryska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Översättning från svenska till ryska inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi

Om du behöver översätta ett finansiellt dokument, ett kontrakt, ett patent eller kanske en patientjournal från svenska till ryska kräver detta översättare med stor fackkompetens. För detta använder vi ryska översättare med specialisering inom det aktuella området.

Auktoriserad översättning från svenska till ryska

En auktoriserad översättning är en juridiskt giltig översättning av dina dokument och de översatta dokumenten har samma juridiska status som originaldokumenten. Översättningen stämplas och översättarens signatur bekräftar att översättningen är korrekt. Domstolshandlingar, vittnesmål, intyg och andra offentliga handlingar måste översättas av en statligt auktoriserad rysk översättare. Behöver du översätta dokument till ryska så kommer översättningen huvudsakligen att utföras av översättare auktoriserade av Kammarkollegiet men kan också i enstaka fall ske i Ryssland. I Ryssland måste alla auktoriserade översättningar notariseras i domstol.

Sekretess – en självklarhet!


Vi hanterar ofta känslig information och är naturligtvis alltid mycket försiktiga för att säkra att vi upprätthåller en strikt konfidentialitet. Alla våra anställda är bundna av sekretessavtal och vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Hur mycket kostar en översättning till ryska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en översättning från svenska till ryska. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från svenska till ryska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>