Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare från svenska till engelska ISO 17100 certifierad

På The Native Translator är vi experter på översättning bl.a. från svenska till engelska

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från vanlig engelsk översättning till kvalificerad statsauktoriserad översättning från svenska till engelska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Översättning från svenska till engelsk inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi

Om du behöver översätta ett finansiellt dokument, ett kontrakt, ett patent eller kanske en patientjournal från svenska till engelska kräver detta översättare med stor fackkompetens. För detta använder vi engelska översättare med specialisering inom det aktuella området.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

En auktoriserad översättning är en juridiskt giltig översättning av dina dokument och de översatta dokumenten har samma juridiska status som originaldokumenten. Översättningen stämplas, alternativt medföljer en affidavit, och översättaren bekräftar med sin signatur att översättningen är korrekt. Domstolshandlingar, vittnesmål, intyg och andra offentliga handlingar måste översättas av en auktoriserad engelsk översättare. Om du behöver en auktoriserad översättning från svenska till engelska, kommer översättningen att utföras av en översättare som är auktoriserad i Australien, Canada, Storbritannien eller USA beroende på var översättningen skall användas. Du behöver därmed ingen apostille som bekräftar att översättaren är auktoriserad i Sverige.

Sekretess – en självklarhet!


Vi hanterar ofta känslig information och är naturligtvis alltid mycket försiktiga för att säkra att vi upprätthåller en strikt konfidentialitet. Alla våra anställda är bundna av sekretessavtal och vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Hur mycket kostar en översättning till engelska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en översättning från svenska till engelska. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från svenska till engelska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>