The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare från svenska till arabiska ISO 17100 certifierad

På The Native Translator är vi experter på översättning bl.a. från svenska till arabiska

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från vanlig arabisk översättning till kvalificerad statsauktoriserad översättning från svenska till arabiska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Översättning från svenska till arabiska inom juridik, ekonomi, medicin och teknologi

Om du behöver översätta ett finansiellt dokument, ett kontrakt, ett patent eller kanske en patientjournal från svenska till arabiska kräver detta översättare med stor fackkompetens. För detta använder vi arabiska översättare med specialisering inom det aktuella området.

Auktoriserad översättning från svenska till arabiska

En auktoriserad översättning är en juridiskt giltig översättning av dina dokument och de översatta dokumenten har samma juridiska status som originaldokumenten. Översättningen stämplas och översättarens signatur bekräftar att översättningen är korrekt. Domstolshandlingar, vittnesmål, intyg och andra offentliga handlingar måste översättas av en statligt auktoriserad arabisk översättare. Behöver du en auktoriserad översättning från svenska till arabiska så kommer översättningen att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige.

Sekretess – en självklarhet!


Vi hanterar ofta känslig information och är naturligtvis alltid mycket försiktiga för att säkra att vi upprätthåller en strikt konfidentialitet. Alla våra anställda är bundna av sekretessavtal.

Hur mycket kostar en översättning till arabiska?

Ladda upp ditt dokument i vår Öppnar intern länk i nuvarande fönsteröversättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en översättning från svenska till arabiska. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post, vi försöker svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från svenska till arabiska direkt online.