Teknisk översättning The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättning ISO 17100

Att få tekniska dokument översatta har aldrig varit så enkelt

Traditionellt har det varit tidsödande och dyrt att få tekniska dokument översatta. The Native Translator har utvecklat teknologi och system för att förenkla och sänka kostnaderna för tekniska översättningar. Med över 5 500 specialiserade tekniska facköversättare erbjuder vi högkvalitativa tekniska översättningar till ett brett spektrum av branscher på över 100 språk. Ofta handlar det om tekniska specifikationer, användarmanualer, gränssnitt för mjuk- och hårdvara, produktkataloger, ritningar och mycket mer. 

Tekniska översättare med specialistkompetens en del av din kvalitetsgaranti

Våra tekniska översättare har specialistkompetens inom sitt område och är inte bara duktiga lingvister utan kan också den tekniska terminologin. Detta säkrar att din översättning är korrekt både språkligt och terminologiskt. Teknisk översättning handlar inte enbart om terminologi, lika viktigt är det att översättaren klarar av att lämna källspråket bakom sig och överföra budskapet till målspråket så att det känns naturligt och blir lätt att förstå. Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra tekniska översättningar.

Vi använder terminologidatabaser och CAT-verktyg

Vi använder oss av det som kallas datorstödd översättning som görs med hjälp av olika CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att spara våra kunders specifika önskemål om terminologi och språkbruk. Dessa verktyg, som även innefattar termdatabaser och så kallade översättningsminnen där tidigare översatta texter kan lagras som referensmaterial, hjälper oss att säkerställa att översättningarna blir konsekventa också nästa gång du beställer en översättning hos oss.

Snabbt och enkelt

Vår onlineplattform ger en hög nivå av transparens i projektets alla delar och säkerställer att vi levererar till deadline varje gång. Hela 94% av våra projekt blir klara i god tid före deadline. Vi hanterar alla filformat (InDesign, QuarkXPress, html, MS-Office, xml osv.).

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning, du kan få en offert och beställa mindre tekniska översättningar direkt online i vår översättningsportal. Vid större projekt och långtgående samarbeten fakturerar vi naturligtvis gärna.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en professionell teknisk översättningsbyrå online, en del av The Translator Group och kvalitetsertifierade enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>