Översättning och lokalisering av webbplatser
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättnings- och lokalisering av webbplatser och hemsidor

Sälj dina varor och tjänster till hela världen

Vi har avancerad teknologi för webbplatsöversättning och specialiserade översättare som förstår din verksamhet och kan din terminologi.

Öka din försäljning genom att göra din webbplats tillgänglig för en global publik

Det är välkänt att nyckeln till ökad försäljning ligger i att förmedla sitt budskap på ett språk som kunderna förstår. Webbplatsöversättningar har historiskt varit dyra och komplexa att implementera och avsaknaden av bra webbplatsöversättningar har varit ett hinder för många företag att uppnå sina försäljningsmål på exportmarknaderna. 

På The Translator Group förstår vi webbplatsöversättningar som inga andra och har en mängd verktyg och system som i kombination med vår pool på över 5 500 professionella mänskliga översättare säkerställer att du kan få din webbplats på vilket språk som helst, snabbt, enkelt och utan att det blir kostsamt.

Författa en gång, publicera en gång

Med The Translator Group Multilingual Publishing System kan du helt enkelt författa ditt innehåll på ditt primärspråk, klicka ”publish” och sedan låta det automatiserade arbetsflödet ta hand om resten.  Innehållet skickas automatiskt till mänskliga översättare för översättning och granskning om nödvändigt. Innehållet kan på vilket språk som helst publiceras som PDF- eller Word-dokument.

Enkelt att redigera

Med ett omfattande Web Content Management-verktyg som ditt redigeringsgränssnitt har du full kontroll över ditt innehålls layout och flöde. Tillstånds- och autentiseringskomponenter kontrollerar vem som har möjlighet att författa och publicera innehåll och eftersom det är webbaserat kan författare på olika platser arbeta samtidigt med samma dokument utan att konflikter uppstår.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Behöver du mer information så kontaktar du oss dygnet runt på e-post

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning .

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>