Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av kataloger och manualer producerade i InDesign

Vill du ha översättningen gjord direkt i Adobe Indesign? Vi översätter dina InDesign dokument till 25 språk.

The Translator Group tillhandahåller en total lösning för översättning av Indesign filer, allt från mångspråkig översättning och korrekturläsning till DTP.
De ofta stora skillnaderna i textvolym mellan olika språk gör att DTP eller Desk Top Publishing ofta blir nödvändig för att anpassa filerna till den ändring i textmängden som uppstår

Med vår hjälp kan du enkelt och kostnadseffektivt publicera på vilket språk som helst

Spara/exportera dina InDesign filer som IDML-filer och skicka dem till oss för översättning. När översättningen är klar öppnar du IDML-filerna i InDesign på nytt där du kan bearbeta dem.
Lätt – Sänd oss InDesign-filerna, vi returnerar dem översatta med innehållet på rätt ställe.
Fonter – Vi ger dig fonterna och instruktioner för hur de används, även för svåra fonter som kyrilliska och indiska teckensnittstyper som arabiska och hindi.
Kostnadseffektivt – Våra översättningspriser är mycket konkurrenskraftiga.
Med våra avancerade översättningsverktyg för InDesign är allt du behöver göra att sända oss dina InDesign-filer (och länkade resurser som till exempel bilder). Vi importerar innehållet till vårt översättningssystem. När översättningen väl är klar exporterar vi innehållet och skapar en InDesign-fil för målspråket med samma layout som källspråksfilen.

Saker att tänka på när det gäller InDesign-filer

Översättning av text från ett språk till ett annat kan öka textvolymen med mellan 5 och 30% jämfört med källtexten. Titta igenom din design och korta om nödvändigt ned texten innan du skickar den din oss för översättning. Kyrilliska språk (ryska, serbiska etc.) har störst ökning.  Asiatiska tecken (förenklad och traditionell kinesiska, japanska och koreanska) resulterar vanligtvis i samma eller 5 till 10% mindre volym.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Behöver du mer information så kontaktar du oss dygnet runt på e-post

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning .

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>