Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning för hotel och turistnärningen

Professionella översättningar och adaptioner för turist och resenäringen, vi översätter hemsidor, broschyrer, avtal mm.

Vi har lång erfarenhet av översättningar för hotell och resenäringen och har levererat målgruppsanpassade översättningar till turistnäringen sedan 2005. Vi erbjuder låga priser och intelligenta lösningar för att du skall kunna nå marknaden snabbt och billigt. Vi lämnar individuella kostnadsförslag på varje översättningsuppdrag för att du alltid skall få bästa möjliga pris, men du kan också ingå ett fastprisavtal med oss så att du snabbt och enkelt kan få dina texter översatta. 

Branschkunskap, översättare som kan resebranschen på 100 språk

De översättare vi använder är specialiserade på översättningar av marknadsföringsmaterial. De har bakgrund inom turism- och resenäringen och förstår det budskap du önskar att förmedla, din publik, dina bokningsprocesser och branschspecifika krav . Då vi alltid använder översättare som har målspråket som modersmål blir texten flytande och lättläst. 

Användarvänliga system

Vi har en egen översättningsplattform som hanterar översättningsprocessen från order till leverans. Du levererar dina texter direkt i vårt system, eller via e-post alternativt så installerar vi en sk. plug-in i din hemsida och du sänder texterna direkt från hemsidan och vi levererar sedan texterna på plats där de skall vara. Du sparar då både mycket tid, arbete och pengar.

Översättningsverktyg - översättningsminnen

Vi använder alltid översättningsminnen detta för att det hjälper till att säkra en homogenitet i terminologin samtidigt som det påskyndar översättningen. 

Vi översätter bland annat:

  • Broschyrer
  • Reseguider
  • Marknadsföringsmaterial som annonser
  • Skyltar och anvisningar
  • Säkerhetsinformation
  • Hemsidor
  • Digital Media
  • Voiceovers
  • Undertexter
  • Transkription

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

För större volymer av översättning hänvisar vi till vår partner The Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>