Teknisk översättning The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av teknisk dokumentation

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad teknisk översättningsbyrå

The Native Translator tillhandahåller högkvalitativa tekniska översättningar åt multinationella företag men också till små och medelstora företag som expanderar utanför Sverige. Vi levererar kvalitetssäkrade översättningar av t.ex. bruksanvisningar, serviceinformation, datablad, tekniska broschyrer, patent och säkerhetsrapporter.

 Vi översätter teknisk dokumentation mellan 60 språk och har du ett mindre uppdrag kan du beställa en teknisk översättning direkt online, en offert har du på under 1 minut.

Vi översätter teknisk dokumentation mellan de flesta språk

Vi översätter teknisk dokumentation från engelska, tyska, franska, spanska, ryska, kinesiska och fler än 60 andra språk till svenska och från svenska till över 50 språk men också mellan dessa språk. Här kan du kan beställa en översättning mellan t.ex. tyska och engelska eller från ryska till franska. Totalt hanterar vi över 900 olika språkkombinationer.

Vi hanterar de flesta filformat

Oavsett i vilket filformat du har din text t.ex. InDesign, Excel, Pdf, Word, XML, PHP, XLS, HTML eller XLF så kan vi hantera det. Vid behov hjälper vi, tack vare vår egen DTP avdelning, till med att producera den färdiga layouten.

Kvalitetssäkrad teknisk översättning ISO 17100

Vi använder inte maskinöversättning som många av våra kollegor i branschen utan all översättning sker av universitetsutbildade facköversättare med kompetens inom det ämnesområde de översätter. För att säkra en korrekt terminologi så upprättar vi alltid vid större uppdrag och längre samarbeten kundspecifika översättningsminnen för att på så sätt säkra en korrekt terminologi och homogena texter. Detta gör samtidigt översättningen billigare då vi kan återanvända redan översatt material.

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första tekniska översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vill du veta mer?

Du kan kontakta oss på e-post dygnet runt, som global översättningsbyrå så finns vi där för dig dygnet runt året runt. Om du har ett mindre uppdrag kan få en offert direkt online genom att ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>