Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av militära tjänstgöringsintyg från persiska (farsi) till engelska

Auktoriserad (certifierad) översättning av militära tjänstgöringsintyg från persiska (farsi)

The Native Translator utför auktoriserad och certifierad översättning av betyg och intyg från perisiska (farsi). Här kan du beställla en auktoriserad översättning av till exempel; betyg, diplom, anställningsbevis, militära tjänstgöringsintyg, personbevis och andra handlingar mm. Översättningen blir certifierad, signerad och bestyrkt av en certifierad översättare och accepteras av myndigheter och ambassader inkluderande den amerikanska ambassaden..

Auktoriserad översättning militära tjänstgöringsintyg från persiska (farsi) till engelska

Hos oss kan du beställa en auktoriserad översättning av ditt militära tjänstgöringsintyg från persiska till engelska. Översättningen utförs av en av de få certifierade översättare som finns globalt. Vi använder översättare som är certifierade i Australien och UK, i USA finns idag ingen certifierad översättare från persiska (farsi) till engelska. När översättningen är klar sänder vi dig översättningen som PDF över email, dvs. du mottager en email med en länk varifrån du kan ladda ned den certifierade och signerade översättningen. Om du önskar så sänder vi också översättningen hem till dig med vanlig post i original.

Auktoriserad översättning av ditt militära tjänstgöringsintyg med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Rätt pris på persisk översättning

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna verksamma i Sverige idag. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Våra översättare är universitetsutbildade, har målspråket som modersmål och är kvalificerade facköversättare och auktoriserade översättare.

Sekretess och GDPR

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med dig som uppdragsgivare. 

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt militära tjänstgöringsintyg om du sänder oss en skannad kopia till oss på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning av betyg, intyg och andra dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>