Juridisk översättning The Native Translator

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av juridiska texter och dokument ISO 17100

Våra juridiska översättningar utförs av auktoriserade translatorer och erfarna facköversättare.

Vi hjälper dig gärna i din kommunikation med dina affärspartners, advokater, myndigheter och institutioner. Låt oss översätta dina avtal, ansökningar och andra juridiska dokument till så undviker du att bli missförstådd. Vi förstår de rättsliga och interkulturella skillnaderna och ser till att dina dokument blir korrekt översatta.

The Native Translator är en ledande leverantör av högkvalitativa juridiska översättningar av dokument och texter för företag, myndigheter men också privatpersoner. Vi utför både juridisk facköversättning och auktoriserad översättning av juridiska texter och dokument. Vi översätter domstolshandlingar, avtal och kontrakt till och från i stort sett samtliga språk.

Auktoriserad juridisk översättning

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Juridiska dokument och texter som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Exempel på juridiska dokument och texter vi översätter:

 • Adoptionsdokument
 • Avtal och kontrakt
 • Domar
 • Domstolsinlagor  
 • Dödsattester   
 • Fullmakter
 • Försäkringsdokument
 • Födelseattester
 • Immigrationsdokument
 • Patent 
 • Registerutdrag
 • Skilsmässointyg
 • Stadgar, bolagsordningar och stiftelseurkunder
 • Testamenten
 • Äktenskapsbevis

Översättare som kan lagen

Med utgångspunkt tagen i ämnesområdet väljer vi ut översättare som är lämpliga för just ditt uppdrag, översättare med expertkunskaper om lagar, förordningar och det juridiska systemet. Vi har en pool av över 5 500 kvalificerade facköversättare och kan snabbt matcha de krav som ditt projekt ställer med en skicklig lingvist för varje given språkkombination. Våra översättare är specialister inom juridik och översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Konfidentiella och säkra juridiska översättningar

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Juridisk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Certifieringen bekräftar vår kvalitetsprofil och vår strävan att vara en seriös leverantör av högkvalitativa juridiska översättningar. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning (vi är PCI Security Standards certifierade), PRISKALKYLATOR.

För större volymer av juridisk översättning hänvisar vi till vår partner The Business Translator som är en traditionell ISO certifierad juridisk översättningsbyrå.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad juridisk översättning av dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>