Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell finansiell översättning ISO 17100

Våra översättare är finansiella facköversättare och och auktoriserade översättare med universitetsutbildning och/eller mångårig erfarenhet från finanssektorn.

Vi utför finansiella översättningar åt banker, finansbolag, försäkringsbolag, kommunikationsbyråer och andra företag med nationell och internationell närvaro. Finansiella översättningar utförda av översättare med kompetens inom finans, ekonomi och juridik. Hos oss får du en professionell finansiell översättning oavsett språkkombination.

Universitetsutbildade översättare med specialistkompetens inom juridik och finans

Facköversättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Målgruppsanpassad finansiell översättning

Vi utförskräddarsydda, målgruppsanpassade precisa översättningar av finansiella dokument till låga priser till banker och finansiella institutioner. Våra klienter tilldelas en fast projektledare som ser till att övergången mellan översättningsarbetets faser löper friktionsfritt. Tack vare våra översättningsverktyg kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar.

Finansiella översättningar med kvalitetsgaranti

Våra översättningsprocesser och system är certifierade enligt ISO 17100, den globala standarden för översättningsbranschen. Vi är medlemmar i ATA; The American Translators Association och våra lingvister har lång erfarenhet. Våra system för testning och validering säkerställer att de översättningar vi levererar är av högsta kvalitet.  

Snabb leverans av finansiella översättningar

Är det bråttom med en finansiell översättning?  Genom vår översättningsportal ger vi dig korta leveranstider, även på mycket omfattande dokument. I genomsnitt kan våra översättare översätta 2 000-3 000 order per dag, och flera översättare kan arbeta på större dokument, vilket gör det möjligt att översätta mycket omfattande dokument på ett par dagar.

Vi översätter alla typer av finansiella dokument och texter

  • avtal
  • rapporter
  • webbplatser
  • resultaträkningar
  • due diligence
  • årsredovisningar
  • revisionsberättelser.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Du kan ladda upp ditt dokument och beställa direkt online i vår översättningsportal. För större uppdrag rekommenderar vi att du kontaktar oss över e-post.

För mer information kontakta oss dygnet runt på e-post

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla finansiell kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>