Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till spanska, ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning och facköversättning inom juridik, finans, medicin och teknik från engelska till spanska.

Kvalitén på en översättning beror huvudsakligen på översättarens kvalifikationer och därför använder vi endast universitetsutbildade översättare som är flytande på engelska med med spanska som modersmål. De har självklart också kompetens inom det ämnesområde de översätter. Vi utför specialiserad facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till spanska inom juridik, finans medicin och teknik.

Auktoriserad översättning från engelska till spanska

När du beställer en auktoriserad översättning från engelska till spanska hos oss så utförs den av en i Spanien och av det spanska utrikesdepartementet auktoriserad översättare. En auktoriserad översättning från engelska till spanska behövs oftast för juridiska och finansiella texter och dokument. Exempel på dokument som måste översättas till spanska av en auktoriserad översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skuldebrev, testamente, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm

Facköversättning till spanska

Med en facköversättning så menar vi en översättning där det krävs djupgående ämneskunskap från översättarens sida. Det kan vara ett kvalificerat material inom juridik, medicin eller en tekniskt komplex text där översättaren både måste förstå ämnet och kunna terminologin.

 

Kvalitetssäkrad översättning från engelska till spanska

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå tillämpar vi de principer som föreskrivs i vår certifiering dvs. med mindre kunden inte önskar det så korrekturläses alla översättningar innan leverans.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning från engelska till spanska

Generellt kan vi säga att vi debiterar mellan SEK 1,50-1,80/ord för en auktoriserad översättning till spanska lite beroende på typ av text och storlek på uppdrag.

Hur lång tid tar det att översätta mitt dokument eller text?

Vi är snabba och mindre uppdrag översätter vi inom 24 timmar. Du skall räkna med att vi kan översätta ca 2-2 500 ord per dag från engelska till spanska.

Sekretess och GDPR

Vi behandlar alla uppdrag med stor sekretess och endast den projektledare samt den/de översättare som arbetar med materialet har tillgång till detta. Alla data raderas 90 dagar efter avslutat uppdrag.

Beställ en auktoriserad översättning från engelska till spanska online

Här kan du kan beställa en auktoriserad översättning till spanska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetsöversättning av texter och dokument bl.a. till spanska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>