Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till tyska

Översättning inom juridik, finans, medicin och teknik från engelska till tyska

Kvalitén på en översättning beror huvudsakligen på översättarens kvalifikationer och därför använder vi endast universitetsutbildade översättare som är flytande på engelska men har tyska som modersmål och självklart med kompetens inom det ämnesområde de översätter. Vi utför specialiserad facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till tyska inom juridik, finans medicin och teknik.

Auktoriserad översättning från engelska till tyska

När du beställer en auktoriserad översättning från engelska till tyska hos oss så utförs den av en i Tyskland av de tyska domstolarna auktoriserad översättare (beglaubigte Übersetzer, beeidigte Übersetzer eller vereidigter Übersetzer). En auktoriserad översättning från engelska till tyska behövs oftast för juridiska och finansiella texter och dokument.

Exempel på dokument som måste översättas till tyska av en auktoriserad översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skuldebrev, testamente, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm.

Facköversättning från engelska till tyska

Med en facköversättning från engelska till tyska så menar vi en översättning där det krävs djupgående ämneskunskap från översättarens sida. Det kan vara ett kvalificerat material inom finans, juridik, medicin eller en tekniskt komplex text där översättaren måste ha djupgående förståelse för ämnet och kunna terminologin.

Kvalitetssäkrad översättning från engelska till tyska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat är det gäller översättning till tyska. Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

GDPR och Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning från engelska till tyska?

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt dokument eller från engelska till tyska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade)

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetsöversättning av texter och dokument till tyska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>