Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till tyska, ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning och facköversättning inom juridik, finans, medicin och teknik från engelska till tyska.

Kvalitén på en översättning beror huvudsakligen på översättarens kvalifikationer och därför använder vi endast universitetsutbildade översättare som är flytande på engelska men har tyska som modersmål och självklart med kompetens inom det ämnesområde de översätter. Vi utför specialiserad facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till tyska inom juridik, finans medicin och teknik.

Auktoriserad översättning från engelska till tyska

När du beställer en auktoriserad översättning från engelska till tyska hos oss så utförs den av en i Tyskland av de tyska domstolarna auktoriserad översättare. En auktoriserad översättning från engelska till tyska behövs oftast för juridiska och finansiella texter och dokument. Exempel på dokument som måste översättas till tyska av en auktoriserad översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skuldebrev, testamente, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm.

 

Facköversättning till tyska

Med en facköversättning från engelska till tyska så menar vi en översättning där det krävs djupgående ämneskunskap från översättarens sida. Det kan vara ett kvalificerat material inom juridik, medicin eller en tekniskt komplex text där översättaren måste förstå ämnet och kunna terminologin.

Kvalitetssäkrad översättning från engelska till tyska

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå tillämpar vi de principer som föreskrivs i vår certifiering dvs. med mindre kunden inte önskar det så korrekturläses alla översättningar innan leverans.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under sekretessavtal.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du kan få din offert och beställa din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetsöversättning av texter och dokument till tyska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>