Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell svensk engelsk översättning

Professionell översättning mellan svenska och engelska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Noggrann och tillförlitlig kommunikation är av yttersta vikt, oavsett bransch. Och när det gäller översättningar mellan svenska och engelska är vår expertis oöverträffad. Oavsett om du behöver översätta företagsdokument, marknadsföringsmaterial, juridiska texter eller teknisk information, kan du lita på att vår professionella översättningstjänst levererar resultat av högsta kvalitet.

Oavsett storleken på ditt översättningsbehov så kan vi hjälpa dig, vi hanterar alla former av översättning från svenska till engelska och detta dygnet runt. Våra översättare har ämneskompetens så oavsett om du behöver hjälp med översättning av ett kontrakt, ett avtal, ett tekniskt dokument eller en medicinsk journal så kan vi hjälpa dig. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så levererar vi kvalitetssäkrad svensk engelsk översättning och med det menar vi att översättningen inte bara är lingvistiskt korrekt utan en översättning där också terminologin är korrekt.

Våra engelska översättare är branschspecialister med engelska som modersmål

De översättare som arbetar för oss är universitetsutbildade. De har engelska som modersmål, bor och lever i England eller i ett land där den variant av engelska som du önskar att översätta till talas. Vi har utöver i England också översättare i Canada, USA, Australien, Nya Zeeland samt Sydafrika. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är våra översättare dessutom branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Varför skall du välja The Native Translator för professionella översättningar från svenska till engelska?

 1. Språkexperter: Vårt team består av erfarna översättare och språkexperter som behärskar både svenska och engelska på en hög nivå. De har en djup förståelse för båda språkens nyanser och kulturella aspekter, vilket garanterar att ditt budskap kommuniceras korrekt och effektivt.

 2. Branschkunskap: Vi är inte bara experter på språk; vi har också gedigen branschkunskap. Oavsett om det gäller medicin, teknik, juridik eller marknadsföring, har våra översättare kunskapen som krävs för att översätta även de mest specialiserade termerna och begreppen.

 3. Kvalitetssäkring: Varje översättning genomgår en rigorös kvalitetskontroll och korrekturläsning för att säkerställa att texten är korrekt, flytande och fri från fel. Vi strävar alltid efter att leverera översättningar av högsta kvalitet.

 4. Konfidentialitet: Vi förstår vikten av konfidentialitet när det gäller dina dokument. Du kan vara säker på att dina uppgifter hanteras med den största sekretess och professionalism.

 5. Tidsramar: Vi förstår att tid är värdefullt. Våra dedikerade projektledare arbetar med dig för att fastställa realistiska tidsramar och se till att dina översättningar levereras i tid.

Professionella översättningar från svenska till engelska inom alla fackområden:

 • Auktoriserade översättningar. Våra auktoriserade översättare är professionella översättare som uppfyller alla krav som ställs av myndigheterna i landet där de arbetar. Vi kan tillhandahålla auktoriserade översättningar av födelseattester, äktenskapsbevis, akademiska betyg, skilsmässohandlingar, testamenten, kontrakt, avtal och andra officiella dokument.
 • Översättning av dokument. Vi kan hjälpa dig med översättning av privata och professionella dokument, inklusive företagsbrev och personliga brev, e-postmeddelanden, turistguider, ekonomiska kontrolluppgifter, användarguider, säkerhetsdokument, användarinstruktioner, och annat.
 • Översättning av juridiska texter och dokument. Vi kan tillhandahålla preciserade och exakta juridiska översättningar av anställningskontrakt, avtal, testamenten, fullmakter, affärsavtal, domar, etc.
 • Översättning av medicinska texter. Medicinska översättare med medicinsk utbildning och översätter avhandlingar, medicinska artilkar, patientjournaler, läkemedelsinformation, bipacksedlar, utredningar, medicinska hemsidor mm.
 • Lokalisering av mjukvara. Vårt expertteam av lokaliserare kan hjälpa dig med din internationalisering av appar, mjukvara och videospel.
 • Multimedia översättningar. Vi tillhandahåller professionella scriptöversättningar och synkroniseringstjänster, dubbning, textning etc.
 • Översättning av tekniska texter. Specialiserad inom tekniska översättningar till företag inom områden som flygteknik, fordonsteknik, jordbruk, kemikalier, medicinteknik,  automatik, etc.
 • Översättning av webbsidor och lokaliseringstjänster. Professionell översättning och lokalisering av företagssidor, personliga bloggar (WordPress, Joomla, TYPO3 osv) etc.

Kvalitetssäkrad översättning från svenska till engelska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en översättning från svenska till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

Kontakta oss idag för en professionell svensk-engelsk översättning. Vi är redo att hjälpa dig att nå en global publik och säkerställa att ditt budskap når fram på ett korrekt och engagerande sätt.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>