Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Svensk engelsk professionell översättare inom juridik, ekonomi, medicin och teknik.

Svensk engelsk översättning utförd av översättare med fackkompetens inom ditt område

The Native Translator utför professionell översättning av dokument och texter mellan svenska och engelska inom finans, juridik, medicin och teknik direkt online. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på samtliga de översättningar vi utför.

Våra översättare är universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som översättare på fulltid. De har engelska som modersmål och bor och lever i ett land där engelska talas för att de skall vara uppdaterade med språkutvecklingen. Vi översätter till samtliga variater av engelska dvs. utöver brittisk engelska också till amerikansk och australiensisk engelska. Våra översättare är branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter.

Svensk engelsk översättning med kvalitetsgaranti

Som certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de engelska översättningar vi utför. En översättning utförd av oss är målgruppsanpassad, lättläst och klar att använda. Det är en översättning där en korrekt terminologi använts.

Auktoriserad översättning till engelska

Vi utför också auktoriserad översättning från svenska till engelska direkt online. Finansiella och juridiska dokument och handlingar måste oftast översättas av en auktoriserad översättare eller en översättare som är certifierad i det land där översättningen skall användas (certifierad översättare är den engelska termen för vad vi i Sverige kallar auktoriserad översättare). Vi använder så långt möjligt översättare som är auktoriserade (certifierade) i det land där översättningen skall användas då du då slipper an notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta känslig information och är noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer riktlinjerna i ISO 27001 strikt.

Säker betalning online

Du kan betala för din engelska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en svensk engelsk översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad  översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från engelska online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>