Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning av juridiska dokument

Professionell juridisk facköversättning med kvalitetsgaranti utförd av specialiserade juridiska översättare med djupgående ämneskompetens som kan den juridiska terminologin.

Våra översättare är specialister inom juridik och översätter endast till sitt modersmål. Vi använder översättningsminnen och översättningsverktyg och kan därför garantera ett konsekvent språkbruk. Den juridiska översättarens roll innebär att göra texten tillgänglig för en mottagare i ett annat juridiskt system och detta ställer höga krav på översättarens förståelse av de juridiska systemen i länderna vars språk han översätter till eller från. Våra juridiska översättare är inte enbart duktiga lingvister men har djupgående fackkunskap inom det juridiska området och är ofta översättare med bakgrund från advokatbyråer eller juridiska avdelningar på företag. Genom att anlita oss kan du vara säker på att få en professionell juridisk översättning av dina dokument en översättning som inte enbart är språkligt men också terminologiskt korrekt.

Auktoriserad juridisk översättning till 25 språk

Det behövs ofta en auktoriserad översättning när du ska översätta domar, avtal, årsredovisningar, betyg eller certifikat som ska vara juridiskt bindande dokument. Vi hjälper dig att översätta dokument som kräver juridisk giltighet och stämpel från en auktoriserad translator. Så långt möjligt använder vi översättare som är auktoriserade i mottagarlandet.

Juridisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra de översättningar som vi utför. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en juridisk översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad juridisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>