Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätta texter och dokument till engelska

Kvalitetsöversättning till engelska snabbt och effektivt direkt online.

The Native Translator är en ISO-17100 certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller auktoriserad översättning och facköversättning till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik direkt online.

Våra strax över 5 500 översättare är samtliga universitetsutbildade med minimum 5 års erfarenhet som översättare och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål. Utöver sin språkliga kompetens har de också fackkompetens inom det område de översätter och vi kan därför lämna kvalitetsgaranti på alla de översättningar vi utför. Det betyder för dig att du får en översättning till engelska som inte bara är språkligt korrekt utan där också en korrekt terminologi använts genomgånde i texten eller dokumentet.

Vi hjälper dig att översätta till engelska snabbt och professionellt till budgetpris!

Hos oss kan du snabbt få utfört en översättning samtidigt som du kan vara säker på att arbetet blir professionellt utfört. Vi använder de bästa översättarna i branschen men är effektiva och har en liten administration och tack vare att vi arbetar över internet så är våra kostnader låga och det kommer dig till godo.

Vi översätter alla typer av dokument så oavsett om du behöver hjälp med att översätta ett kommersiellt kontrakt, en medicinsk hemsida eller en bruksanvisning till engelska så kan vi stå till tjänst. Vi utför också översättning för privatpersoner typiskt, betyg, domar, personbevis, medicinska journaler, köpekontrakt etc.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför professionella tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar till engelska online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>