Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätta texter och dokument till engelska

Kvalitetsöversättning till engelska snabbt och effektivt direkt online ISO 17100

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt översättningsbehov och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin. Vi tillhandahåller auktoriserad översättning och facköversättning till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik med kvalitetsgaranti direkt online.

Våra kunder är banker, företag, myndigheter, internationella organisationer men också privatpersoner som behöver översätta en text eller ett dokument till engelska.

Vi kan översätta din text eller ditt dokument till engelska snabbt och professionellt till budgetpris!

Hos oss kan du snabbt få utfört en översättning till engelska och vara säker på att arbetet blir professionellt utfört. Vi använder de bästa översättarna i branschen men är effektiva och har en liten administration och tack vare att vi sedan 2020 endast arbetar online så är våra kostnader låga och det kommer dig till godo.

Vi översätter alla typer av dokument så oavsett om du behöver hjälp med att översätta ett kommersiellt kontrakt, en medicinsk hemsida eller en bruksanvisning till engelska så kan vi stå till tjänst. Vi utför också auktoriserad översättning till engelska av betyg, domar, personbevis, medicinska journaler, köpekontrakt etc.

Översätta dokument till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar.

GDPR och Sekretess

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Önskar du en offert på en översättning till engelska eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en översättning till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad online översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför professionella tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar till engelska online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>