The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättning av juridiska dokument

Juridisk facköversättning av kontrakt, avtal och andra dokument, ISO 17100 certifierad juridisk översättningsbyrå.

Juridisk översättning av dokument och handlingar ställer mycket höga krav på översättaren. Det räcker inte med att vara en kompetent översättare utan det ställs också stora krav på juridisk fackkompetens och förståelse av de juridiska systemen i länderna vars språk han översätter till eller från och de särskilda juridiska skriftkonventioner som gäller både källspråk och målspråk. Ofta krävs att man som översättare skall vara auktoriserad översättare för att hantera översättning av juridiska dokument, myndigheter, domstolar precis som antagningsenheter vid skolor kräver oftast detta.

Juridiska facköversättare till 25 språk

Vi har arbetat med juridisk översättning av dokument och texter sedan 2005 och har egna juridiska översättare utöver i Skandnavien också i Tyskland, Frankrike, England, Spanien samt Austrailen och USA. Inom övriga språkområden förlitar vi oss till översättare som vi kontrakterar för specifika uppdrag. Värt att notera är att våra översättare endast översätter till sitt modersmål. Vi har erfarenhet av och arbetar huvudsakligen med; bolagsrätt, avtalsrätt, immaterialrätt, skiljeförfaranden, bank- och finansrätt, marknads- och konsumenträtt, familjerätt, arvsrätt, avtal, domar, lånedokument och försäkringsvillkor.

Konfidentiell hantering en självklarhet

Sekretess är en självklarhet för oss och vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som kräver det.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.