Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningstjänst för resebranschen

Målgruppsanpassade översättningar för resebranschen

The Native Translator har arbetat för den europeiska resebranschen sedan 2005 och är en betrodd leverantör av språktjänster och relaterad teknik inom den globala rese- och hotellbranschen. Våra innovativa lösningar gör det enkelt att lansera produkter/tjänster på nya marknader, attrahera kunder och skapa goda relationer som i längden leder till ökad lojalitet. I samarbete med Visit Technology Group kan vi leverera inte bara professionella målgruppsanpassade översättningar utan också den teknikplattform som du som reseleverantör behöver.

Översättare med professionell erfarenhet inom resebranschen

Webbplatser, turistguider, broschyrer, kataloger, flygblad, tryckta annonser, nyhetsbrev, restaurangmenyer och olika presentationer, vi översätter alla former av informationsmaterial och tar hänsyn till områden som arkitektur, gastronomi, konst, mode, musik, historia/arkeologi och religion.

Våra facköversättare översätter enbart till sitt modersmål

Facköversättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en facköversättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>