Översättningbyrå i Östersund

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Östersunds översättningbyrå en ISO 17100 certifierad dygnsöppen översättningstjänst som utför juridisk, finansiell, medicinsk och teknisk specialist översättning online.

Vi vågar påstå att Östersunds smidigaste översättningstjänst heter The Native Translator. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som betjänar företag, myndigheter och privatpersoner i Östersund. Vi hjälper dig med att översätta alla typer av dokument såväl auktoriserad översättning som kvalificerad facköversättning och detta oavsett om det gäller dig som privatperson eller ditt företag. Vi hjälper dig med alla typer av dokument översättning såväl auktoriserad översättning som kvalificerad facköversättning och detta oavsett om det gäller dig som privatperson eller ditt företag. Behöver du översätta ditt betyg, en medicinsk journal, hemsidan, en teknisk manual eller en turistbroschyr? Det spelar ingen roll inga uppdrag är för små eller för stora och alla våra kunder är lika viktiga.

Din personliga översättningsbyrå på internet

Vår översättningsbyrå har inget lokalt kontor i Östersund, fördelen med The Native Translator är att vårt kontor ligger online och har öppet dygnet runt. Dokumenten laddar du upp på vår hemsida och vi översätter till och från de flesta språk och om dina dokument kräver auktorisering eller certifiering löser vi det också. Vi ställer väldigt höga krav på våra översättare vilket gör att vårt breda nät består av duktiga och erfarna medarbetare. Om du ännu inte känner dig övertygad om varför du ska kontakta just oss, så se på priset, se vad våra kunder säger om oss på Trustpilot, hos oss får du kvalitetsöversättningar till budget pris.

Vi översätter texter och dokument till 25 språk

Vi översätter i stort sett alla sorters dokument inom juridik, finans, teknik och medicin. Du kan leverera din text i valfritt format, vi hanterar Word, Excel, Powerpoint, Google docs, Apple dokument, PDF, jpeg, Indesign mm. Oavsett om du endast behöver en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning så kan vi hjälpa dig.

Vi utför facköversättning av bland annat följande typer av dokument:

 • Juridiska dokument: Avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, personbevis, registerdokument, vigselbevis samt upphandlingsdokument.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av mottagare globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent, serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målgruppsorienterat översätta dina tekniska texter.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Vi levererar facköversättning och auktoriserad översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning till kunder i Östersund och Jämtland..

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>