Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Malmö, professionell översättning med kvalitetsgaranti.

The Native Translator din översättningsbyrå Malmö, vi utför professionell översättning inom juridik, finans, medicin och teknik.

Söker du en översättningsbyrå i Malmö? Då finns vi på The Native Translator här för dig. Vi är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning och professionell facköversättning. Vi kan hjälpa dig med snabba högkvalitativa översättningar inom juridik, teknik, finans och medicin.

Vi tar emot dina dokument direkt via vår online portal, vilket innebär att du kan ladda upp dem direkt via vår hemsida och får då omgående information om förväntad leveranstid och pris. För större projekt rekommenderar vi att ni tar kontakt med oss direkt via e-post då vi då ofta kan erbjuda både bättre pris och en snabbare leverans än vad som anges i vår portal.

Facköversättare med specialistkvalifikationer inom sitt område en förutsättning för korrekt terminologi

Vi finns tillgängliga dygnet runt så oavsett när ditt behov uppstår så kan vi hjälpa dig med kvalificerade översättningar. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare med specialistkvalifikationer inom det område de översätter, dvs. de är inte bara lingvister utan har också djupgående fackkunskaper inom sitt ämnesområde och kan terminologin. Utöver detta så översätter de endast till sitt modersmål också en mycket viktig kvalitetshöjande faktor.

Auktoriserad översättning av dokument till 30 språk

Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, registerdokument, betyg mm. Vi har översättare som är auktoriserade i ett stort antal olika länder så oavsett var du skall använda din översättning så kan vi hjälpa till, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Behöver jag en apostille till min auktoriserade översättning?

En apostille kan behövas av flera orsaker t.ex. för att bekräfta dokumentets äkthet eller att översättaren är auktoriserad i Sverige. Vi aftersträvar att så långt möjligt använda översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. det betyder att du inte kommer att behöva en apostille som bekräftar att översättaren är auktoriserad. Priset för en apostille hos Notarius publicus ligger på mellan 400-650 Kr per dokument.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.
Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Hur mycket kostar en översättning?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för din översättning. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Malmö specialiserad på kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>