Översättningbyrå Malmö

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Malmö

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

The Native Translator en kvalitetscertifierad översättningsbyrå Malmö, vi utför professionell facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik

Söker du en översättningsbyrå i Malmö? Då finns vi på The Native Translator här för dig. Vi är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning och professionell facköversättning. Vi kan hjälpa dig med snabba högkvalitativa översättningar inom juridik, teknik, finans och medicin.

Våra översättare är universitetsutbildade är flytande på källspråket och har alltid målspråket som modersmål och har därför en naturlig koppling till den lokala kulturen. Men ett språk utvecklas hela tiden och därför bor och lever våra översättare också i ett land där målspråket talas, det är en förutsättning för att man skall kunna följa med i den aldrig avstannande språkutvecklingen. Språk är en vital del av kulturen i alla länder och man måste förstå och kunna utnyttja de fina nyanserna i språket för att effektivt, personligt och på ett säljande sätt kommunicera sitt budskap.

Facköversättare med specialistkvalifikationer som kan terminologin

Vi finns tillgängliga dygnet runt så oavsett när ditt behov uppstår så kan vi hjälpa dig i Malmö med omnejd med kvalificerade översättningar. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare med specialistkvalifikationer inom det område de översätter, dvs. de är inte bara lingvister utan har också djupgående fackkunskaper inom sitt ämnesområde och kan terminologin. Utöver detta så översätter de endast till sitt modersmål också en mycket viktig kvalitetshöjande faktor.

Auktoriserad översättning av dokument till 30 språk

Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, registerdokument, betyg mm. Vi har översättare som är auktoriserade i ett stort antal olika länder så oavsett var du skall använda din översättning så kan vi hjälpa till, det är en av fördelarna med att använda en global översättningsbyrå.

Facköversättning och auktoriserad översättning av bland annat följande typer av dokument:

 • Juridiska dokument: Avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, personbevis, registerdokument, vigselbevis samt upphandlingsdokument.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av mottagare globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent, serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målgruppsorienterat översätta dina tekniska texter.

Varför välja översättningsbyrån The Native Translator i Malmö:

 1. Specialiserade översättare: Våra översättare är inte bara språkligt kunniga utan har även gedigen kunskap inom respektive område. Oavsett om det gäller komplexa finansiella dokument, juridiska handlingar, medicinska rapporter eller tekniska manualer, så kan du lita på oss för noggranna och precisa översättningar.

 2. Auktoriserade översättningar: Inom områden som kräver auktoriserade översättningar, som juridik och medicin, har vi de nödvändiga auktorisationerna och certifikaten för att säkerställa att dina dokument är giltiga och erkända.

 3. Fokus på kvalitet: Vår noggranna kvalitetskontroll säkerställer att varje översättning granskas och granskas noggrant för att säkerställa högsta kvalitet och korrekthet.

 4. Sekretess och konfidentialitet: Vi förstår vikten av att hantera känslig information med försiktighet. Din integritet och datakonfidentialitet är av högsta prioritet för oss.

 5. Anpassade lösningar: Oavsett om du behöver en engångsöversättning eller en kontinuerlig översättningstjänst, kan vi skräddarsy lösningar som passar just dina behov och tidslinjer.

 6. Snabba leveranser: Vi förstår att tid är avgörande, särskilt inom dessa branscher. Våra projektledare arbetar tätt med dig för att säkerställa punktliga leveranser utan att kompromissa med kvaliteten.

Översättning med kvalitetsgaranti i Malmö

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Datasäkerhet och sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Hur mycket kostar en översättning?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för din översättning. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Malmö specialiserad på kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av texter och dokument direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>