Översättningskostnad

Översättningskostnad – Översättning pris per ord för professionell översättning.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför vi högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning till budgetpriser.

Vi erbjuder kvalificerad översättning inom de flesta ämnesområden som finans och ekonomi, juridik, medicin och teknik men också marknadsföring. Inom finans och juridik kan också beställa en auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt online. Om du laddar upp ditt/dina dokument i vår översättningsportal så får du direkt se hur mycket en översättning kostar hos oss.

Så här mycket kostar en kvalificerad översättning

Beroende på språkkombination och ämnesområde kostar en översättning SEK 1.30 – 1.95 per ord i källtexten. En facköversättning från svenska till engelska kostar typiskt SEK 1.50/ord och en auktoriserad översättning till engelska betingar ett pris av ca: SEK 1,80/ord.

Vad ingår i priset när du beställer en översättning hos The Native Translator

Det pris du får är alltid ett totalpris, ingenting tillkommer och det ingår alltid en digital kopia av din översättning. För att vi skall sända ett original så skall du också kryssa för det när du beställer, kostnaden för leverans av din översättning i original ligger på ca: SEK 100. Om du inte beställt ett original och efteråt ångrar dig så skall du göra det senast efter 30 dagar. På grund av GDPR och din säkerhet så sparar vi bara utförda översättningar i 30 dagar, därefter raderas all information.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.

Vi levererar översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är självklart SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer. Vi följer dessutom certifieringskraven i ISO 27001 som handlar om informationssäkerhet strikt.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta just din text eller ditt dokument?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>