The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översättningskostnad – Översättning pris per ord för professionell översättning.

Hos The Native Translator utför vi högkvalitativ översättning till budgetpriser, våra översättare är professionella facköversättare och auktoriserade översättare men vårt pris per ord är bland branschens lägsta.

Så här mycket kostar en vanlig översättning.

Beroende på språkkombination och ämnesområde kostar en översättning SEK 1.20 – 1.90 per ord i källtexten. En facköversättning från svenska till engelska kostar typiskt SEK 1.50/ord och en auktoriserad översättning till engelska betingar ett pris av ca: SEK 1,80/ord.

Vi får ofta frågan hur vi kan erbjuda professionell översättning 15-25% billigare än andra översättningsbyråer verksamma i Sverige och det beror naturligtvis på att vi är helt internetbaserade och därmed inte har de fasta kostnader som en traditionell översättningsbyrå har.

Här kan du se precis hur mycket det kostar att översätta just ditt dokument: Opens internal link in current windowOffert översättning

Vad ingår i priset när du beställer en översättning hos The Native Translator

Det pris du får är alltid ett totalpris, ingenting tillkommer och det ingår alltid en digital kopia av din översättning. För att vi skall sända ett original så skall du också kryssa för det när du beställer, kostnaden för leverans av din översättning i original ligger på ca 100Kr. Om du inte beställt ett original och efteråt ångrar dig så skall du göra det senast efter 30 dagar. På grund av GDPR och din säkerhet så sparar vi utförda översättningar i endast 30 dagar därefter raderas all information.

Vi utför både auktoriserad översättning av dokument och professionell facköversättning av t.ex. medicinska texter, doktorsavhandlinger, kontrakt och avtal men också mer vardagliga översättningar som översättning av brev mm. Priset på en auktoriserad översättning eller en översättning av en patientjournal är naturligtvis högre än priset på översättning av ett t.ex. brev.

Kvalitets- och leveransgaranti

Högkvalitativ översättning snabbt och enkelt, ofta inom få timmar det är vad vi erbjuder. Pröva oss – vi lämnar kvalitets- och leveransgaranti på alla våra översättningar, är du inte nöjd så arbetar vi med texten tills dess du är det. Våra översättare är facköversättare och auktoriserade översättare och har en universitetsexamen och minimum 5 års fulltidsarbete som översättare.

Sekretess en självklarhet

Hos oss kan du välja att vara helt anonym, vi behöver bara en e-post adress med mindre du önskar att vi sänder dig ett original med posten. Utöver detta så har all vår personal tystnadsplikt och du kan lita på att de dokument du sänder till oss stannar hos oss.

The Native Translator är en grön översättningsbyrå

Hela The Translator Group lever upp till miljöstandarden ISO 14000 och vi är helt CO2 neutrala.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå online och en del av The Translator Group. Vi utför kvalificerad teknisk översättning, finansiell översättning, juridisk översättning och medicinsk översättning direkt online.