Översättningskostnad

Översättningskostnad – Översättning pris per ord för professionell översättning.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Högkvalitativ facköversättning och auktoriserad översättning till budgetpriser

The Native Translator är en ISO 17100-kvalitetscertifierad översättningssbyrå som erbjuder kvalificerad översättning inom finans och ekonomi, juridik, medicin och och teknik. Inom finans och juridik kan också beställa en auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt online. Om du laddar upp ditt/dina dokument i vår översättningsportal så får du direkt se hur mycket en översättning kostar hos oss.

Så här mycket kostar en kvalificerad översättning

Beroende på språkkombination och ämnesområde kostar en översättning SEK 1.10 – 1.85 per ord i källtexten. En facköversättning från svenska till engelska kostar typiskt SEK 1.50/ord och en auktoriserad översättning till engelska betingar ett pris av ca: SEK 1,80/ord.

Vad ingår i priset när du beställer en översättning hos The Native Translator

Det pris du får är alltid ett totalpris, ingenting tillkommer och det ingår alltid en digital kopia av din översättning. För att vi skall sända ett original så skall du också kryssa för det när du beställer, kostnaden för leverans av din översättning i original ligger på ca: SEK 100. Om du inte beställt ett original och efteråt ångrar dig så skall du göra det senast efter 30 dagar. På grund av GDPR och din säkerhet så sparar vi bara utförda översättningar i 30 dagar, därefter raderas all information.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.

Billig översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Datasäkerhet och sekretess – en självklarhet!


Vi hanterar ofta känslig information och är naturligtvis alltid mycket försiktiga för att säkra att vi upprätthåller en strikt konfidentialitet. Alla våra anställda är bundna av sekretessavtal och vi följer riktlinjerna i ISO 27001 som definierar kraven omkring informationssäkerhet.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta just din text eller ditt dokument?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en professionell översättning. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>