Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå

Översättningsbyrå för kvalitetscertifierade översättningar inom finans, juridik, medicin och teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå. Vi är din pålitliga partner när det gäller facköversättning och auktoriserad översättning inom krävande områden som finans, juridik, medicin och teknik. Som en kvalitetscertifierad översättningsbyrå förstår vi vikten av precision och exakthet i varje översättning vi levererar. Vårt team av erfarna översättare och ämnesexperter garanterar att dina dokument översätts med högsta noggrannhet och att originaltextens innebörd och kontext bibehålls oavsett språkkombination

Översättningsbyrå för auktoriserad översättning

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Vi är en översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning och utför auktoriserad översättning mellan 30 olika språk. Dvs. oavsett var i landet du bor så har du tillgång till en fullservice översättningsbyrå som har kompetensen och kapaciteten att lösa hela ditt översättningsbehov.

Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Vi översätter texter och dokument till 30 språk online

Vi är en fullservice översättningsbyrå och översätter i stort sett alla typer av dokument inom juridik, finans, teknik och medicin. Du kan leverera din text i valfritt format, vi hanterar Word, Excel, Powerpoint, Google docs, Apple dokument, PDF, jpeg, Indesign mm. Oavsett om du endast behöver en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning inom juridik eller finans så kan vi hjälpa dig.

Varför skall du välja översättningsbyrån The Native Translator som din leverantör av översättning?

  1. Experter inom specialiserade områden: Våra översättare har djupgående kunskap inom finans, juridik, medicin och teknik. Detta säkerställer att dina översättningar är korrekta och stämmer överens med branschspecifika termer och begrepp.

  2. Kvalitetssäkring: Varje översättning genomgår en rigorös kvalitetsgranskning och korrekturläsning för att säkerställa högsta kvalitet, fri från fel och i linje med dina krav.

  3. Sekretess och konfidentialitet: Vi förstår vikten av att hantera känsliga dokument med försiktighet. Vår översättningsplattform och processer är utformade för att garantera maximal dataskydd och sekretess.

  4. Kulturell anpassning: Översättningar handlar inte bara om ord, utan även om att förmedla rätt kulturell kontext. Våra översättare tar hänsyn till lokala sedvänjor och regleringar för att säkerställa en kulturellt anpassad översättning.

  5. Brett spektrum av dokument: Våra ISO 17100 Kvalitetscertifierade översättningstjänster omfattar en mängd olika dokument, inklusive finansiella rapporter, juridiska handlingar, medicinska dokument, tekniska manualer och mer. Oavsett ditt översättningsbehov kan vi leverera med expertis och kvalitet.

  6. Snabba leveranser: Vi förstår att tid är avgörande. Våra engagerade projektledare arbetar nära dig för att fastställa realistiska tidsramar och säkerställa att dina översättningar levereras i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi levererar facköversättning och auktoriserad översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta en text eller ett dokument.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Kontakta oss idag för att diskutera ditt behov av översättning och låt oss hjälpa dig att överbrygga språkhinder inom finans, juridik, medicin och teknik.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>