Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå

Högkvalitativ professionell översättning nära dig.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå som utför kvalificerad facköversättning, auktoriserad översättning, korrekturläsning och språkgranskning inom finansiell översättning, juridisk översättning, medicinsk översättning, teknisk översättning samt översättningar för turistnäringen.

Översättningsbyrå för auktoriserad översättning

Här kan du också beställa en auktoriserad översättning till 30 olika språk. Dvs. oavsett var i landet du bor så har du tillgång till en fullservice översättningsbyrå som har kompetensen och kapaciteten att lösa hela ditt översättningsbehov.

Vi disponerar mer än 5 500 professionella översättare, samtliga är universitetsutbildade facköversättare och eller auktoriserade översättare. Med en daglig översättningskapacitet motsvarande 15 000 A4 sidor har vi kapacitet att hantera mycket stora uppdrag på kort tid. Vi översätter mellan 140 språk varav 25 direkt online. Om du har frågor så når du oss dygnet runt på e-post.

Vi översätter texter och dokument till 25 språk

Vi översätter i stort sett alla sorters dokument inom juridik, finans, teknik och medicin. Du kan leverera din text i valfritt format, vi hanterar Word, Excel, Powerpoint, Google docs, Apple dokument, PDF, jpeg, Indesign mm. Oavsett om du endast behöver en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning inom juridik eller finans så kan vi hjälpa dig.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Vi levererar facköversättning och auktoriserad översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>