Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Stockholm

Kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning inom finans, juridik, medicin och teknik

Söker du en kvalitetscertifierad översättningsbyrå i Stockholm? The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som sedan 2005 levererat kvalitativa facköversättningar och auktoriserade översättningar till företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner i Stockholm. Vi översätter mellan de flesta språk och du kan beställa en översättning av en text eller ett dokument i 625 olika språkkombinationer direkt online. Som kund hos oss har du tillgång till en komplett översättningsbyrå med både erfarna facköversättare inom teknik, medicin, juridik, IT och marknadsföring men också auktoriserade översättare till 35 språk. The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades och det redan 2010 och från 2015 enligt den då helt nya ISO 17100 en kvalitetscertifiering speciellt framtagen för översättningsbyråer.

Facköversättare med specialistkvalifikationer en förutsättning för korrekt terminologi

Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare med specialist kompetens inom det ämnesområde de översätter. Dvs. de är inte bara lingvister utan har också djupgående fackkunskaper och kan terminologin en förutsättning för en översättning av hög kvalitet. Utöver att vara kompetenta inom sitt ämnesområde så översätter de naturligtvis endast till sitt modersmål också det en förutsättning för en högkvalitativ översättning.

Vi levererar översättningar med kvalitetsgaranti i Stockholm

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. Här kan du kan läsa mer om våra certifieringar.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå i Stockholm certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>