Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå Norrköping

Översättningsbyrå för kunder i Norrköping, vi utför auktoriserad översättning och facköversättning inom juridik, teknik, medicin och ekonomi

The Native Translator är en översättningsbyrå som betjänar företag, myndigheter och privatpersoner i Norrköping. Vi utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom de flesta ämnesområden och av de flesta typer av texter och dokument.

Auktoriserad översättning av immigrationsdokument

Vi hjälper dig som behöver översätta immigrationsdokument till svenska från arabiska, turkiska, rumänska, tigrinja, persiska och 100 andra språk. Vi kan också hjälpa dig med andra typer av översättning då vi disponerar facköversättare och auktoriserade översättare inom de flesta fackområden och språkkombinationer. Typiska uppdrag är översättningav av pass, körkort, domar, födselsebevis mm.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Vi levererar facköversättning och auktoriserad översättning av dokument i Norrköping

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vår ISO 17100 certifieringen under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>