Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 certifierad medicinsk, teknisk och juridisk översättningsbyrå Lund

Översättningsbyrå Lund specialiserad på högkvalitativ kvalitetssäkrad översättning av medicinska, juridiska, tekniska och finansiella texter och dokument.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå som utför specialiserad översättning inom teknik, medicin, juridik och finans. Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare med kompetens inom det fackområde de översätter.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

Vi tillämpar strikta kvalitetsprocedurer för att säkra att kvalitén på de översättningar vi levererar lever upp till både era och våra kvalitetskrav. Allt från rekryteringsprocessen av översättare till sättet vi kvalitetssäkrar våra översättningar på är noga dokumenterat i vår SOP, precis som de procedurer vi följer om något mot förmodan skulle bli fel.

Professionella översättningar över internet

Hos The Native Translator sköter du allting enkelt över internet. Du beställer översättningen via vår översättningsportal och du behöver bara välja originaldokumentets språk, vilket språk dokumentet ska översättas till, vilket ämnesområde det handlar om och om dokumentet ska certifieras. Sedan bifogar du filen eller klistrar in texten i textrutan. Skriv in ditt namn och din e-postadress samt ange betalningsinformation till Saferpay alternativt PayPal.

Beställ en auktoriserad översättning online nu!

Som en av få översättningsbyråer så kan vi erbjuda auktoriserade översättningar levererade online. Skanna in ditt dokument och ladda upp det i vår portal. När vi har mottagit ditt dokument och dina uppgifter tar det ofta inte mer än 24 timmar innan du har upp till tre översatta A4-sidor skickade till den e-postadres du angivit. Behöver du ett original så kommer de med posten ett par dagar senare. 

Varför The Native Translator?

  • Professionella och erfarna facköversättare som enbart översätter till sitt modersmål och inom sina respektive fackområden
  • Beprövad arbetsmetodik som säkerställer kvaliteten genom effektiv projekthantering
  • Professionell fakta- och språkgranskning
  • Avancerat teknikutnyttjande som bidrar till terminologisk konsekvens och effektiviserar översättningsprocessen CAD. Vi använder oss av den senaste tekniken för terminologihantering samt återanvändning av tidigare översatta texter. Det vi översätter lagrar vi i kundspecifika översättningsminnen. Dina tidigare översättningar finns alltså alltid tillgängliga hos oss. Ofta har du mycket att vinna på det när du återkommer med fler beställningar.
  • Vi har ett globalt nätverk som består av erfarna modersmålsöversättare med specialistkompetens inom de flesta områden – teknik, marknadsföring, medicin, ekonomi, juridik, IT, telekom och transport etc. Bland mycket annat översätter vi medicinska dokument och avhandlingar, tekniska manualer, marknadsföringsmaterial, pressmeddelanden, hemsidor, årsredovisningar och avtal.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning för våra kunder i Lund direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>