ISO 17100 certifierad översättningsbyrå i Göteborg, översättare till 140 språk.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom medicin, teknik, juridik och finans, professionell översättning med kvalitetsgaranti.

The Native Translator är ISO 17100 kvalitetscertifierad global översättningsbyrå med kontor i Göteborg specialiserad på att leverera professionell facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet. Vi är en fullservice översättningsbyrå och hanterar alla typer av dokument och texter inom medicin, teknik, juridik samt ekonomi och finans. Med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade översättare är vi en av de 25 ledande översättningsbyråerna i Europa och arbetar med företagskunder, universitet och myndigheter men också privatpersoner i Göteborg.

Vi översätter mellan 30 språk online och över 140 via vår företagstjänst

Online hanterar vi våra grannspråk och de flesta stora språk som; engelska, tyska, franska, spanska, italienska, portugisiska, kinesiska, japanska, ryska, koreanska, danska, norska, finska och några fler. Behöver du hjälp med andra språk kan du kontakta vår företagstjänst The Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå och här kan vi hjälpa dig med över 140 olika språk.

Vi utför auktoriserad översättning och professionell facköversättning inom alla ämnesområden:

 • Översättning av dokument Vi kan hjälpa dig med översättning av privata och professionella dokument, inklusive personliga brev, e-postmeddelanden, användarguider, säkerhetsdokument, användarinstruktioner, och annat.
 • Teknisk översättning Specialiserad inom tekniska översättningar till företag inom områden som flygteknik, jordbruk, kemi, tillverkning, automatik, medicinteknik mm.
 • Medicinsk översättning Medicinska översättare med medicinsk utbildning översätter patientjournaler, läkemedelsinformation, medgivandeformulär, avhandlingar, bipacksedlar mm.
 • Juridisk översättning översättninga av anställningskontrakt, avtal, kontrakt, testamenten, fullmakter, domstolsutlåtanden, adoptionshandlingar, testamenten, bouppteckningar, mm.
 • Auktoriserad översättning. Våra auktoriserade översättare är professionella översättare som uppfyller alla krav som ställs av myndigheterna i landet där de arbetar. Vi kan tillhandahålla auktoriserade översättningar av kontrakt och avtal, registerdokument, domar, födelseattester, vigselbevis, akademiska dokument, skilsmässohandlingar, testamenten, betyg och andra officiella dokument.
 • Översättning av webbsidor och lokaliseringstjänster. Professionell översättning och lokalisering av hemsidor, personliga bloggar (WordPress, Joomla, TYPO3 osv) etc.
 • Mjukvarulokalisering. Vårt expertteam av lokaliserare kan hjälpa dig med din internationalisering av mjukvara och videospel.

Att beställa en översättning skall vara enkelt och smidigt

Vi vill att våra företagskunder skall uppfatta oss som en ”intern resurs”, det skall vara lätt och smidigt att kontakta oss och också att beställa en översättning. Vi finns tillgängliga dygnet runt, hanterar alla typer av dokument i alla format och kan också hjälpa till med layoutarbete. Vi har en egen DTP avdelning som hanterar den här typen av uppdrag. Kontakta oss för en offert.

Detta får du när du beställer en översättning hos översättningsbyrån The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.
Vi är som översättningsbyrå cerifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet för oss. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med dig som uppdragsgivare. 

Hur mycket kostar en översättning?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning eller en kvalificerad facköversättning. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

Du kan också boka ett möte med oss på adressen:

Översättningsbyrå The Native Translator Göteborg
Mässans gata 10
41251 Göteborg

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 och specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>