Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till engelska, ISO 17100 certifierad

Kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Som ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå utför The Native Translator kvalitetssäkrad översättning inom de flesta ämnesområden. Vi är en modern och mångsidig språk- och översättningsbyrå som levererar professionell översättning mellan över 100 språk bl.a. från svenska till engelska och du kan beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning från svenska till engelska direkt online.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Vi är en av de ledande leverantörerna av auktoriserad översättning bl.a. från svenska till engelska. När du beställer en auktoriserad översättning kom ihåg att ange i vilket land din översättning skall användas då vi så långt som möjligt använder översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas för att du skall slippa kravet på apostille. Det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat. Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska i Sverige, Australien, Canada, Nya Zeeland, UK och USA. När du beställer en auktoriserad översättning till engelska hos oss så levererar vi den först digitalt och om du önskar så kommer också ett original med post.

Detta får du när du beställer en översättning från svenska till engelska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning från svenska till engelska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med alla varianter av engelska som modersmål, amerikansk, australiensisk och brittisk engelska. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Behöver du en NDA innan uppdraget så underskriver vår VD gärna en sådan.

Här får du svar på hur mycket det kostar att översätta ett dokument från svenska till engelska?

Ladda upp ditt/dina dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut för oss att beräkna både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay. Om du som företag behöver en översättning från svenska till engelska så fakturerar vi gärna, sänd oss då förfrågan över e-post.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade översättningar från svenska till engelska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>