Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från engelska till svenska

Översättning av dokument och texter inom finans, juridik, medicin och teknik från engelska till svenska. Vi levererar kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar från engelska online!

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från vanlig engelsk översättning till facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig.

Våra översättare är universitetsutbildade facköversättare och auktoriserade översättare. Detta garanterar att du får en översättning som inte bara är grammatiskt utan också terminologisk korrekt, en översättning där en relevant terminologi använts homogent genom hela översättningen. Vid längre samarbeten, upprättar vi alltid en kundspecifik terminologidatabas för att säkra sig att en korrekt och företagsspecifik terminologi alltid används.

Auktoriserad översättning från engelska till svenska

Vi utför också auktoriserad översättning från engelska till svenska av dokument och texter inom juridik och finans. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet och det innebär att när du beställer en auktoriserad översättning från engelska till svenska så kommer översättningen av vara stämplad med den stämpel som översättaren mottagit från Kammarkollegiet som bevis på sin auktorisation.

Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning från engelska till svenska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Kvalitetssäkrad översättning från engelska till svenska ISO 17100

Vi utför översättningar till mer än 100 olika språk varav 25 direkt online. Vi lägger mycket stor vikt vid översättningarnas kvalitet, och som en av de ledande globala översättningsbyråerna har vi möjlighet att arbeta med de bästa översättarna i branschen. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning från engelska till svenska?

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt dokument till svenska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade)

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>