Översätta texter professionellt online

Översätta texter professionellt online

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning av texter inom juridik, finans, medicin och teknik mm.

The Native Translator är världsledande på certifierad och auktoriserad översättning av finansiella och juridiska dokument och texter online. Med över 5 500 professionella översättare så kan vi översätta texter och dokument oavsett ämnesområde och utför kvalificerad översättning av texter inom juridik, finans, medicin och teknik.

Våra översättare är erfarna facköversättare

Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist – översättare utan också har en fackkunskap inom ett specifikt fackområde, det kan vara ekonomi, teknik, IT eller t.ex. medicin. Bland våra översättare har vi jurister, geologer, läkare, forskare, ingenjörer och ett stort antal andra yrkeskategorier. De har alla det gemensamt att de är universitetsutbildade och har lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde.

Oavsett med vad och när du behöver hjälp så kan vi hjälpa dig med att översätta dina texter och dokument. Vi översätter alla typer av texter och i de flesta förekommande textformat. Vår dygnet runt service innebär att du oavsett tidspunkt och oavsett var du befinner dig alltid kan få professionell översättningshjälp.

Professionell översättning av texter mellan 25 språk online

Vi översätter texter mellan 25 språk online men över 100 tillsammans med vår företagstjänst The Business Translator. Juridisk översättning av ett avtal eller kontrakt från svenska till japanska kl 03.00 svensk tid – inga problem, vi går igång. Ett ”letter of credit” från tyska till engelska en söndag eftermiddag, vi levererar senast måndag morgon. Översätta gymnasiebetygen till engelska en lördag förmiddag – självklart, de är klara på kvällen så att du kan sända din ansökan till det amerikanska universitet du så gärna vill studera på kom bara ihåg att betyg skall översättas som auktoriserad översättning. Om du har frågor innan du beställer din översättning så kontaktar du oss på e-post, vi finns tillgängliga dygnet runt.

ISO 17100 en branschspecifik certifiering för översättningsbyråer

The Native Translator som är en del av The Translator Group är sedan 2010 en certifierad översättningsbyrå. ISO 17100 fokuserar, till skillnad från ISO 9000, inte enbart på den rent administrativa processen utan lägger stor vikt på att kvalitetssäkra själva översättningsprocessen. En del av den består av kravet på korrekturläsning, eller revision av alla översättningar. Denna skall göras av en översättare som har kompetens inom ämnesområdet och dessutom hos oss ha målspråket som modersmål något som är ett krav vi ställer på samtliga våra översättare. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Datasäkerhet och sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta dina texter

Ladda upp dina texter direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Företag som önskar att bli fakturerade kontaktar oss på e-post.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att utföra kvalificerad kvalitetssäkrad översättning av texter direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>