Örebro översättningsbyrå

Örebro översättningstjänst en översättningsbyrå på nätet

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Proffesionell kvalitetssäkrad översättning i Örebro - ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning.

Är du i Örebro och behöver du hjälp med en kvalificerad översättning? Ställer du krav på att den skall vara av hög kvalitet och priset rimligt? Har du bråttom och inte tid att köra och lämna dokumenten på någon översättningsbyrå? Då har du kommit helt rätt!

Professionella översättningar mellan 30 språk online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför professionella översättningar mellan de 30 största språken direkt online, t.ex. engelska, danska, franska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, norska, portugisiska, ryska, spanska och tyska.

Facköversättningar - vi kan din terminologi!

Vi översätter alla typer av dokument inom juridik, medicin, teknik, marknadsföring och ekonomi men också webbplatser, e-post mm. Tack vare vår stora stab med fler än 5 500 översättare så har vi professionella översättare online dygnet runt, redo att ta sig an just dina dokument. Vi är därför mycket snabba och kan leverera din översättning på kort tid. De översättningar vi levererar är alltid gjorda av en översättare som har kompetens inom det ämnesområde som översätts sk. facköversättare samtidigt som de också har målspråket som sitt modersmål. 

Auktoriserad översättning med leverans i morgon!

Behöver du en auktoriserad översättning? Inga problem, det tar det inte längre tid eller kräver mer av dig än andra dokument. Allting sköts snabbt och okomplicerat via vår hemsida. The Native Translator är en bred översättnings tjänst som finns tillgänglig för dig dygnet runt, oavsett om du bor i Örebro eller någon annanstans.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning i Örebro

Vi är kvalitetscertifierade enligt normen ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras vartannat år av certifierande myndighet för att säkra att vi lever upp till kraven i vår certifiering. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Hur mycket kostar det att översätta en text eller ett dokument?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning eller en kvalificerad facköversättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>