Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Karlstads översättningsbyrå en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online

Vi utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik online

Vi vågar påstå att Karlstads smidigaste översättningstjänst heter The Native Translator. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som betjänar företag, myndigheter och privatpersoner i Karlstad. Vi hjälper dig med att översätta alla typer av dokument såväl auktoriserad översättning som kvalificerad facköversättning och detta oavsett om det gäller dig som privatperson eller ditt företag. Behöver du översätta ditt betyg, en medicinsk journal, ett domslut, vigselbevis, hemsidan, en teknisk manual eller en turistbroschyr? Det spelar ingen roll inga uppdrag är för små eller för stora och alla våra kunder är lika viktiga. Oavsett vilken typ av översättning du har behov av så kan vi hjälpa dig dygnet runt.

Vi översätter texter och dokument till 25 språk

Vi översätter i stort sett alla sorters dokument inom juridik, finans, teknik och medicin. Du kan leverera din text i valfritt format, vi hanterar Word, Excel, Powerpoint, Google docs, Apple dokument, PDF, jpeg, Indesign mm. Oavsett om du endast behöver en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning så kan vi hjälpa dig.

Detta får du när du beställer en översättning hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt, vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet. När din översättning är klar sänder vi en länk där du kan ladda ned din översättning, har du beställt en auktoriserad översättning så kommer den stämplad och klar som PDF, har du beställt ett original så kommer det med posten normalt inom 3-5 dagar beroende på var du bor.

Vi levererar facköversättning och auktoriserad översättning av dokument med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Här kan du se hur mycket det kostar att översätta din text eller ditt dokument.

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>