Auktoriserad översättare från svenska till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserade översättning av juridiska och finansiella dokument från svenska till engelska

Med en auktoriserad översättning menas en översättning som gjorts av en översättare som med godkänt resultat passerat Kammarkollegiets prov för auktoriserade översättare eller en motsvarande kvalitetskontroll hos en myndighet eller organisation utomlands. Översättaren har därmed fått en kvalitetsstämpel, ett bevis på sin kompetens, den officiella titeln i Sverige är auktoriserad translator. En auktoriserad översättning från svenska till engelska stämplas och signeras av den auktoriserade översättaren (translatorn) alternativt så medföljer en affidavit som bekräftar översättningen.

När behöver en översättning från svenska till engelska vara auktoriserad?

Auktoriserade översättningar behövs nästan alltid när ett dokument skall presenteras för en statlig myndighet eller användas i offentlig förvaltning till exempel i en domstol, en ambassad eller ansökan till ett universitet. Exempel på sådana handlingar är betyg, domar, registerdokument, bolagsordningar, födelsebevis, personbevis, vigselbevis, skillsmässohandlinar, årsredovisningar mm. Om översättningen genomförs av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från svenska till engelska och översättningen skall användas utanför sveriges gränser så måste översättningen alltid notariseras av Notarius Publicus, han bekräftar med en apostille att översättaren är auktoriserad att utföra översättning från svenska till engelska.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till engelska

När du snabbt behöver en auktoriserad översättning från svenska till engelska så kan vi hjälpa dig. Vi har auktoriserade översättare från svenska till engelska men också auktoriserade översättare till fler än 25 andra språk och du kan beställa direkt online. Du når oss dygnet runt året runt och vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. När översättningen är färdig sänder vi en email med en länk där du kan ladda ned din översättning och om du beställt ett original så kommer detta inom några dagar med posten.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Som kvalitetscertifierad översättningsbyrå så lämnar vi naturligtvis kvalitetsgaranti på våra översättningar. Det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vår garanti innebär också att om något blivit fel så rättar vi naturligtvis det utan extra kostnad. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Om du laddar upp dina dokument i vår portal så får du en offert på under en minut, sänder du dem till oss på email så svarar vi ofta inom ca 30 minuter från det vi mottagit dina dokument.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>