The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare från svenska till engelska, här du kan beställa en auktoriserad översättning till engelska

Auktoriserade översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument från svenska till engelska.

Med en auktoriserad översättning menas en översättning som gjorts av en översättare som med godkänt resultat passerat Kammarkollegiets prov för auktoriserade översättare eller en motsvarande kvalitetskontroll hos en myndighet eller organisation utomlands. Översättaren har därmed fått en kvalitetsstämpel, ett bevis på sin kompetens, den officiella titeln i Sverige är auktoriserad translator. En auktoriserad översättning från svenska till engelska stämplas och signeras av den auktoriserade översättaren (translatorn).

När behöver en översättning från svenska till engelska vara auktoriserad?

Auktoriserade översättningar behövs ofta när dokumentet kommer att lämnas till en statlig myndighet eller användas i offentlig förvaltning t.ex. universitet, domstolar, eller en ambassad. Exempel på sådana handlingar är domar, registreringsdokument, bolagsordningar, födelsebevis, personbevis, vigselbevis, skillsmässohandlinar, betyg mm. Skall översättningen avändas utanför sveriges gränser så måste normalt sätt översättningen alltid stämplas av Notarius Publicus, han bekräftar med sin stämpel att översättaren är auktoriserad i Sverige.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till engelska snabbt och bekvämt direkt över internet

När du snabbt behöver en auktoriserad översättning från svenska till engelska så kan vi hjälpa dig. Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och engelska och över 25 andra språk med beställning direkt online. Du når oss dygnet runt året runt och vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. När översättningen är färdig sänder vi en email med en länk där du kan ladda ned din översättning och om du beställt en original så kommer detta inom några dagar med posten.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid project managers tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Om du laddar upp dina dokument direkt i vår portal så får du en offert på under en minut, sänder du dem på email så svarar vi ofta inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår portal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.