Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning för näringslivet

Professionell översättning för företag och organisationer ISO 17100

Arbetar du inom näringslivet? Oavsett om du är anställd eller driver ett eget företag kan du komma i en situation där du snabbt behöver en professionell översättning. Det kan vara ett kontrakt eller avtal, teknisk dokumentation, importdokument, medicinteknisk manual eller bara personliga dokument som skall översättas i samband med en till exempel en visumansökan.

ISO 17100 certifierad fullservice översättningsbyrå 

Vi tillhandahåller alla typer av översättningar till och från de flesta språk. Våra priser ligger ofta 20-25% under andra byråer tack vare att hela vår verksamhet är helt internetbaserad. Detta innebär inte att vi utnyttjar maskin översättning tvärtom, med över 5 500 professionella översättare så är vi en av de största översättningsbyråerna i världen av rankad som nummer 100 i 2014.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Följer ISO 27001 som omhandlar informationssäkerhet.

Vi svarar nästan omgående, över hela världen

Med kontor i tre världsdelar finns det alltid projektledare tillgängliga som kan hjälpa dig med din översättning, dag och natt. Vi garanterar att du har en offert inom ca 1 timme från det vi mottagit dina dokument. Laddar du upp dina dokument i vår portal så får du din offert omgående

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en facköversättning, klicka på PRISKALKYLATOR men du kan naturligtvis också sända oss uppdraget över e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>