The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Här kan du beställa en professionell översättning från finska till svenska direkt online

Facköversättning och auktoriserad översättning från finska till svenska inom juridik, finans, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning av texter och dokument från bl.a. finska till svenska direkt online. Vi översätter alla typer av dokument som avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, försäkringsdokument, bankhandlingar, domar, födelsebevis, patientjournaler, tekniska manualer, hemsidor mm.

Auktoriserad översättning från finska till svenska

Vi utför också auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från finska till svenska. De översättare som vi använder är översättare auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Om översättningen görs av en i Finland auktoriserad översättare så måste den förses med en apostille hos Notarius Publius i Finland för att accepteras av myndigheter och domstolar i Sverige.

Våra finska översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella universitetsutbildade svenska översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Beställen en professionell översättning från finska till svenska online

Opens internal link in current windowLadda upp ditt dokument:  Vi accepterar Word, PDF, JPEG m.fl dokumenttyper. Om du är i tvivel eller behöver mer information så kan du kontakta oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad bl.a. finsk översättning direkt över internet.