The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare svenska till tyska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Våra facköversättare och auktoriserade översättare kan hjälpa dig med en översättning av texter och dokument från svenska till tyska, du beställer enkelt och bekvämt direkt online.

Vi utför kvalificerad översättning av dokument och texter från svenska till tyska inom finans, juridik, medicin och teknik. Våra översättare är facköversättare och auktoriserade översättare med tyska som modersmål, de är specialiserade inom det ämnesområde de översätter och kan terminologin. Som ISO17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på våra översättningar.

Våra översättare är universitetsutbildade och översätter till sitt tyska modersmål.

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har tyska som modersmål och bor och lever i ett land där tyska talas, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att våra översättare är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det specifika ämnesområde de översätter. Vi översätter till alla varianter av tyska såväl ”Hochdeutsch som Schweizerdeutsch.

Facköversättning av dokument från svenska till tyska

Oavsett ämnesområde så kan vi hjälpa dig då vi tillhandahåller professionell facköversättning mellan svenska och tyska inom ämnesområdena; finans, juridik, teknik, medicin samt marknadsföring och PR. Vi har översättare som är specialister inom respektive ämnesområde så oavsettom du behöver översätta ett kontakt, en årsre4dovisning eller ett tekniskt dokument så har vi kompetemnta översättare tillgängliga.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

Vi använder oss så lång möjligt av översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Därför behöver en översättning gjord av oss inte legaliseras av Notarius Publicus. I Tyskland använder vi oss av översättare med titeln beedigte Übersetzer. En beedigte Übersetzer motsvarar en svensk auktoriserad översättare men i Tyskland är det domstolarna som auktoriserar. För att kunna använda en översättning som gjorts av en svensk auktoriserad översättare i Tyskland så måste översättningen notariseras av Notarius Publicus i Sverige, den proceduren slipper man när översättningen görs i Tyskland av en beedigte Übersetzer.

Tysk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de tyska översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från tyska.