Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av texter och dokument från tyska till svenska

Auktoriserad översättning och facköversättning från tyska till svenska ISO 17100

The Native Translator utför kvalificerad översättning från tyska till svenska inom de flesta fackområden direkt online. Vi översätter allt från finansiell information, kontrakt och avtal, patientjournaler, teknisk produktinformation och användarhandböcker, kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll etc. och vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på de översättningar från tyska till svenska som vi utför.

När behöver man en auktoriserad översättning från tyska till svenska?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning från tyska till svenska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, bankhandlingar, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

När du beställer en auktoriserad översätt från tyska till svenska så kommer översättningen att utföras av en översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet i Sverige. En auktoriserad översättning från tyska utförd hos oss accepteras, utan undantag, av banker, domstolar, myndigheter, universitet i Sverige.

Kvalitetssäkrad översättning från tyska till svenska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Beställ en översättning från tyska till svenska online

Du kan få en offert och också beställa en översättning från tyska till svenska direkt online i vår översättningsportal. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad tysk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>