Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till spanska inom juridik, medicin samt teknik.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till spanska, spansk facköversättning och auktoriserad översättning.

Vi översätter allt från medicinska studier och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, kontrakt och avtal, tekniska manualer, databaser, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, m.m. från svenska till spanska. Våra uppdrag varierar i det oändliga och inget uppdrag är för stort eller för litet.

Hur jobbar vi för att översätta svenska till spanska?

Våra översättare är branschspecialister dvs. facköversättare och arbetar med CAT-verktyg (Computer Aided Translation) och översättningsminnen för att dina texter ska bli homogena och konsekventa från det ena översättningstillfället till nästa. Vi upprättar kundspecifika översättningsminnen så att vi hela tiden använder din terminologi i de texter vi översätter. Ju mer referensmaterial vi får från dig, desto bättre kommer våra översättningar att vara.

Vilken kompetens har The Native Translator's översättare?

De översättare som vi arbetar med är universitetsutbildade och kan sitt ämne. De har spanska som modersmål, bor och lever i Spanien eller i ett land där den variant av spanska som du önskar att översätta till talas. De är dessutom branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till spanska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till spanska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad spansk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>