The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till finska inom juridik, finans, medicin samt teknik

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till finsk utförd av ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m.

Vilken kompetens har The Native Translator's finska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har finska som modersmål och bor och lever i Finland. Detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättning av dokument från svenska till finska

Vi utför auktoriserad översättning av dokument till finska och du kan beställa din översättning direkt online. Vi urtför auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, domar, bertyg mm. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och motsvarande myndighet i Finland.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar dagligen känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din finska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

Om du bara skall översätta några ord eller meningar då rekommenderar vi Opens external link in new windowGoogle Translate

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till finska direkt över internet.