Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till finska inom juridik, finans, medicin samt teknik

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till finsk utförd av ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m.

Vilken kompetens har The Native Translator's finska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har finska som modersmål och bor och lever i Finland. Detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättning av dokument från svenska till finska

Vi utför auktoriserad översättning av dokument till finska och du kan beställa din översättning direkt online. Vi urtför auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, domar, bertyg mm. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och motsvarande myndighet i Finland.

Finsk översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att att de översättningar vi levererar är grammatiskt såväl som terminologiskt korrekta och skulle det finnas ett fel så rättar vi det omgående utan kostnad.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till finska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från finska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till finska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>