Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätt svenska till danska, professionell översättning till danska inom juridik, medicin samt teknik och marknadsföring.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till danska, professionell facköversättning och auktoriserad översättning till danska.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m.

Så här arbetar våra översättare från svenska till danska

Våra översättare är professionella facköversättare dvs. specialister inom sitt ämnesområde. De arbetar med CAT-verktyg (Computer Aided Translation) och översättningsminnen för att dina texter ska bli homogena och konsekventa från det ena översättningstillfället till nästa. Vid längre samarbeten upprättar vi kundspecifika översättningsminnen så att vi hela tiden använder just din terminologi i de texter vi översätter. När vi startar upp ett samarbete så är det därför viktigt att vi får referensmaterial och ju mer material vi får, desto bättre kommer våra översättningar att vara.

Vilken kompetens har The Native Translator's översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har danska som modersmål och bor och lever i Danmark, detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Dansk översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att att de översättningar vi levererar är grammatiskt såväl som terminologiskt korrekta och skulle det finnas ett fel så rättar vi det omgående utan kostnad.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till danska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från danska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dansk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>