Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till och från franska

Professionell översättning till och från franska inom juridik, medicin, teknik utförd av en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på bl.a. fransk översättning.

The Native Translator utför kvalificerad översättning från svenska till franska och franska till svenska. Med över 5 500 professionella facköversättare och auktoriserade översättare så är vi inte enbart en av Europas största översättningsbyråer utan också rankade som TOP100 både 2014 och 2015 globalt, rankingen är utförd av Common Sense Advisory en Boston baserad konsultbyrå.

Facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och franska

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning från svenska till franska och omvänt. Allt från specialiserad facköversättning till franska inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning från svenska till franska eller franska till svenska av t.ex. betyg, domar, kontrakt, registerutdrag, vigselbevis mm.

Översättning med kvalitetsgaranti

Många översättningsbyråer hävdar att de följer en viss certifieringsstandard men vi menar att det är stor skillnad på att vara certifierad och att följa en standard. The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards för att säkra att vi följer kraven i certifieringsstandarden.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Vill du beställa en fransk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från franska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från franska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>