Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning mellan svenska och spanska

Kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till spanska och spanska till svenska inom finans, juridik, medicin och teknik ISO 17100.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför kvalificerad översättning av texter och dokument inom juridik, eknonomi och finans, medicin samt teknik från svenska till och från spanska. Med över 50 professionella facköversättare och auktoriserade översättare till spanska så är vi en av europas större översättningsbyråer specialiserade på översättning bl.a. mellan svenska och spanska men också mellan spanska och över 30 andra språk t.ex. engelska, tyska och franska.

Auktoriserad översättning till och från spanska

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning till spanska från specialiserad facköversättning till auktoriserad översättning mellan svenska och spanska av t.ex. domar, kontrakt och avtal, betyg, registerutdrag mm. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men om översättningen skall användas i Spanien så kommer en översättare som är auktoriserad av det spanska utrikesdepartementet att göra översättningen. Det innebär att du inte behöver en apostille från notarius publicus som bekräftar att översättaren är av Kammarkollegiet auktoriserad att utföra översättning till spanska.

Detta får du när du beställer en professionell översättning till eller från spanska hos The Native Translator

Vi levererar en spansk översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare till spanska är professionella universitetsutbildade översättare med spanska som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning till spanska så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.
Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är att våra kunder är nöjda med den kvalitet vi levererar och då inte enbart att översättningen är av hög kvalitet. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Vill du beställa en översättning till eller från spanska eller behöver du först mer information?

Här kan du beställa en auktoriserad översättning eller kvalificerad facköversättning från svenska till spanska eller mellan spanska och något av de andra 30 språken där vi tillhandahåller kvalificerad översättning direkt online. Ladda upp ditt dokument så får du omgående både pris och en förväntad leveranstid översättningsportal.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från spanska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>