The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifierad översättningsbyrå - professionell översättning online

Facköversättningar inom juridik, finans, ekonomi och medicin

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller högkvalitativ översättning av texter och dokument inom fackområdena, Opens internal link in current windowteknisk översättningOpens internal link in current windowfinansiell översättning, Opens internal link in current windowjuridisk översättning, Opens internal link in current windowmedicinsk översättning online.

Din personliga översättningsbyrå

Vi är en fullservice översättningsbyrå och översätter alla typer av dokument; instruktioner, handledningar, manualer patent dokument, offerter, betyg, personbevis, skilsmässohandlingar, medicinska journaler, bankdokument, domar, kontrakt och avtal, pressreleaser, hemsidor och reklammaterial etc. 

Våra översättare är alla facköversättare eller auktoriserade översättare

Vi utför facköversättning inom de flesta ämnesområden och auktoriserad översättning inom juridik och ekonomi/finans. Att vara facköversättare innebär att man har utbildning eller lång arbetserfarenhet inom ett specifikt fackområde och därmed en djupgående ämneskompetens. För en kvalitativ översättning krävs en korrekt terminologi och det kan en översättare utan djupgående ämneskunskap inte prestera. När du beställer en översättning av oss så kan du dessutom vara säker på att översättningen görs av en översättare som har målspråket som modersmål.

Auktoriserad översättning av dokument online

Vi översätter alla former av dokument direkt online och utför auktoriserad översättning av t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards som certifierande myndighet detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning till 25 språk direkt över internet.