ISO 17100 certifierad översättningsbyrå - professionell översättning online

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Facköversättning och auktoriserad översättning inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som tillhandahåller högkvalitativ översättning av texter och dokument inom fackområdena, teknik, finans, juridik och medicinDu kan beställa din översättning direkt online.

Din personliga kvalitetscertifierade översättningsbyrå

Vi är en fullservice översättningsbyrå och översätter alla typer av dokument; instruktioner, handledningar, manualer patent dokument, offerter, betyg, personbevis, skilsmässohandlingar, medicinska journaler, bankdokument, domar, kontrakt och avtal, pressreleaser, hemsidor och reklammaterial etc. Om du har dokument där det behövs layout arbete så kan vi hjälp dig med det också då vi har en egen DTP avdelning.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument och texter:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal samt dokument för upphandlingar, vi översätter de flesta typer av juridiska dokument.
 • Finansiella dokument: Skattedokument, deklarationer, årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent , serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målgruppsinriktat översätta dina tekniska texter.

Våra översättare är alla facköversättare och auktoriserade översättare

Vi utför facköversättning inom de flesta ämnesområden och auktoriserad översättning inom juridik och ekonomi/finans. Att vara facköversättare innebär att man har utbildning eller lång arbetserfarenhet inom ett specifikt fackområde och därmed en djupgående ämneskompetens. För en kvalitativ översättning krävs en korrekt terminologi och det kan en översättare utan djupgående ämneskunskap inte prestera. När du beställer en översättning av oss så kan du dessutom vara säker på att översättningen görs av en översättare som har målspråket som modersmål.

Auktoriserad översättning av dokument online

Vi översätter alla former av dokument mellan 30 språk direkt online och utför auktoriserad översättning av t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet och/eller motsvarande myndigheter och organisationer i andra länder.

Professionell översättning av dokument till 30 språk online.

Du kan beställa en översättning av ditt/dina dokument till 30 språk direkt online eller över 100 via vår företags tjänst. Arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska bara för att nämna några få av dem vi hanterar direkt online.

Översättning av dokument med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 standarden för professionell översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Du beställer din översättning direkt online:

Du får en offert och beställer en översättning direkt i vår översättningsportal, du får svar på under 1 minut. När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Här kan du få mer information

Behöver du mer information så når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 och 20771 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad dokumentöversättning till 25 språk direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>