The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning och facköversättning till spanska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Här kan du beställa en professionell facköversättning eller auktoriserad översättning mellan svenska och spanska direkt online.

The Native Translator utför högkvalitativ översättning till spanska av texter och dokument inom juridik, finans, medicin, teknik samt marknadsföring. Vi utför även auktoriserade översättningar från svenska till spanska och du kan beställa din översättning direkt här online.

Översättare till spanska med fackkompetens inom juridik, medicin och teknik

Samtliga våra översättare till spanska är facköversättare dvs. de har utbildning och eller lång arbetslivserfarenhet inom det fackområde de översätter. Detta är en förutsättning för en högkvalitativ översättning då översättaren måste behärska den specifika terminologin inom det fackområde han/hon översätter. Våra spanska översättare är också s.k. modersmålsöversättare dvs. de översätter endast till sitt modersmål och utöver detta kräver vi också att de skall bo i ett spansktalande land för att var uppdaterad med språkutvecklingen. Notera att den spanska som talas i Spanien inte är den samma som den som talas i t.ex Argentina och Mexico, men vi översätter till samtliga varianter av spanska, notera på din order till vilken variant vi skall översätta.

Auktoriserad översättning till och från spanska

Exempel på dokument som måste översättas av auktoriserad översättare till spanska:

 • Födelseattester
 • personbevis
 • Vigselbevis
 • Skilsmässohandlingar
 • Dödsattester
 • Testamenten och överlåtelsehandlingar
 • Akademiska meriter och diplom
 • Kontoutdrag
 • Kontrakt och avtal
 • Curriculum vitae och meritförteckningar
 • Patent

Beställ din spanska översättning nu, här får du en offert!

När du är privat person och behöver hjälp med översättning eller kanske ett företag som enbart har ett mindre uppdrag då kan du få en offert och beställa din översättning Opens internal link in current windowOffert online, när materialet är större använd gärna vår företagstjänst The Business Translator.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Kundnöjdhet en förutsättning för vår existens

Vår absolut viktigaste parameter när vi mäter kundnöjdhet är leverans av kvalitetsöversättningar till utlovad tid. Detta mäter vi kontinuerligt internt men vi mäter också din upplevelse av oss som leverantör i ett vidare begrepp, servicenivå, tillgänglighet, hur fungerar vår kundtjänst etc. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

The Native Translator är en online ISO17100 certifierad översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group ett globalt språkföretag.