Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till ryska

Översättning av tekniska, finansiella, juridiska och marknadsföringsdokument och texter till ryska.

Vi utför professionell översättning av finansiella, juridiska samt medicinska och tekniska dokument härunder LOI's, kontrakt, avtal, dopsattester, betyg, arbetsintyg, testamenten, CV, etc. till ryska. Vi översätter också tekniska dokument och texter som instruktioner, handledningar, manualer, handböcker samt patent dokument och ansökningar från ryska till svenska samt svenska till ryska. Kommersiella dokument som kontrakt och avtal hanteras också av oss direkt online då vi utför auktoriserade och certificerade översättningar från svenska och över 30 andra språk till ryska.

Auktoriserad översättning till och från ryska

Om du har en text som ska översättas till ryska och som ska uppvisas för en myndighet, domstol eller universitet så är det nästan alltid ett krav att det ska vara en auktoriserad översättning som är stämplad av en rysk översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet. I vissa situationer gäller särskilda krav på översättningen, såsom att den behöver legaliseras av UD eller förses med en apostille utfärdad av notarius publicus. Vi utför auktoriserad översättning till och från ryska inom juridik och ekonomi. Du beställer din auktoriserade översättning enkelt online.

Ryska facköversättare

Våra ryska översättare är samtliga sk. facköversättare dvs. de har en utbildning eller professionell bakgrund inom det ämnesområde som de översätter. Detta är en förutsättning för korrekta översättningar, användandet av korrekt terminologi är essentiellt i en översättning och detta kan endast åstadkommas av en översättare med erforderlig ämneskunskap en sk. facköversättare.

Med facköversättare menas en person som inte enbart är lingvist – översättare utan också har en fackkunskap inom ett specifikt ämnes område, det kan vara ekonomi, teknik, IT eller t.ex. medicin. Bland våra översättare har vi geologer, läkare, forskare och ett stort antal andra yrkeskategorier. De har alla det gemensamt att de utöver att enbart översätta till sitt ryska modersmål också har en universitetsutbildning och lång erfarenhet både som översättare och inom sitt specifika kompetensområde.

Översättning av dokument till ryska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi lämnar kvalitetsgaranti på våra ryska översättningar. The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Här får du din offert

Du har möjlighet att inom 1 minut få en offert av oss och kan också beställa din översättning direkt online i vår översättningsportal.

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>