Översättning till och från ryska

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från ryska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning till och från ryska inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt översättningsbehov till och från ryska och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av ryska expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från ryska

Vi hanterar alla former av kvalificerad rysk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till och från ryska av t.ex. domar, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. Vi använder endast universitetsutbildade professionella ryska översättare och de översätter naturligtvis enbart till sitt modersmål.

När behöver man en auktoriserad översättning till eller från ryska?

I de flesta länder kräver domstolar, offentliga myndigheter, banker och universitet att officiella dokument ska översättas av en auktoriserad rysk översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, europeiska arvsintyg, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument till och från ryska:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, lagfarter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, registerdokument samt dokument för upphandlingar.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av rysktalande mottagare globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent , serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målinriktat översätta dina tekniska texter.

Professionell översättning mellan ryska och 25 språk online

Vi utför kvalificerad översättning mellan ryska och bland annat följande språk: Arabiska, baskiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, fillipinska, franska,  grekiska, hindi, indonesiska, isländska, irländska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kurdiska, lettiska, litauiska, maltesiska, nederländska, norska, persiska, portugisiska, polska, rumänska, serbokroatiska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Kvalitetssäkrad översättning till och från ryska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vad kostar det att översätta en text eller ett dokument till eller från ryska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på mindre än 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en facköversättning eller auktoriserad översättning till eller från ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Kontakta oss idag för att diskutera dina översättningsbehov och låt oss hjälpa dig att effektivt kommunicera med din målgrupp på den rysktalande marknaden.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från ryska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>