Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från portugisiska

Professionell översättning från svenska till portugisiska och portugisiska till svenska. Specialiserad facköversättning och auktoriserad översättning till och från portugisiska inom finans, juridik, medicin och teknik. 

The Native Translator utför kvalificerad översättning till och från portugisiska direkt över internet. Du får din offert och kan beställa en översättning direkt online oavsett om det är en kvalificerad översättning inom medicin eller en auktoriserad översättning av ett juridiskt dokument. Vi levererar översättningen via e-post och har du beställt en auktoriserad översättning från svenska till portugisiska och önskar ett original dokument så sänder vi det med post till dig. Oavsett om det är ett juridiskt, medicinskt eller ett tekniskt dokument eller text du behöver översätta så har vi portugisiska översättare med fackkompetens.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från portugisiska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning till och från portugisiska från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning från svenska till eller från portugisiska av t.ex. domar, kontrakt, avtal, lånedokument, betyg, registerutdrag etc. Vid fastighetsköp i eller immigration till Portugal så kan vi hantera översättningen av alla de dokument som skall presenteras. Vi använder huvudsakligen översättare och notarier i Portugal vilket innebär att när du beställer en översättning hos oss så är dokumenten klara när du mottager dem och de behöver ej notariseras hos Notarius Publicus.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO17100 en kvalitetsstandard framtagen speciellt för översättningsbyråer. Austrian Standards som är certifierande auktoritet kontrollerar regelbundet vårt arbete och detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Vill du beställa en portugisisk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från portugisiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad portugisisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>