Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från kinesiska

Auktoriserad översättare från svenska till kinesiska och kinesiska till svenska och specialiserad facköversättning till och från kinesiska inom juridik, finans, medicin och teknik.

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till kinesiska eller kinesiska till svenska. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå bl.a. specialiserad på kinesisk översättning till och från svenska men också över 30 andra språk. Vi har auktoriserade översättare både till och från kinesiska och kan tack vare vår storlek hantera mycket stora projekt.

Kinesisk facköversättning och auktoriserad kinesisk översättning

Vi hanterar alla former av kvalificerad kinesisk översättning från facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till och från kinesiska av t.ex. betyg, domar, kontrakt, avtal mm. och detta online.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 den kvalitetsstandard som gäller för översättningsbyråer. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar dagligen känslig information och är naturligtvis alltid mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Vill du beställa en kinesisk översättning eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från kinesiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad online översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>