Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning till och från farsi

Professionell översättning till och från farsi och persiska inom juridik, finans, medicin och teknik utförd av en ISO17100 certifierad översättningsbyrå.

När du snabbt behöver få tillgång till kvalificerad översättning till och från farsi eller persiska som det också heter så skall du kontakta oss. Med över 100 professionella översättare så kan vi hantera mycket stora projekt. De översättningar vi gör till och från farsi är till 98% mellan farsi och engelska och i stort sett 95% är certifierade översättningar av dokument från farsi till engelska.

Facköversättning och certifierad översättning till och från farsi.

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning från specialiserad facköversättning till och från farsi och 10 andra språk inom medicin, teknik eller juridik till certifierad översättning av t.ex. domar, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. 

Professionell översättning till och från farsi med kvalitetsgaranti

The Native Translator som är en del av The Translator Group är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal och dina dokument hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning till eller från farsi eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>