Översättning till och från farsi

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från farsi

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning till och från farsi inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt översättningsbehov till och från farsi och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av perisiska expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Facköversättning och auktoriserad översättning till och från farsi

Vi hanterar alla former av kvalificerad persisk översättning från specialiserad facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad översättning till och från farsi av t.ex. domar, kontrakt, betyg och registerutdrag mm. Vi använder endast universitetsutbildade professionella persiska översättare och de översätter naturligtvis enbart till sitt modersmål.

När behöver man en auktoriserad översättning till eller från farsi?

I de flesta länder kräver domstolar, offentliga myndigheter, banker och universitet att officiella dokument ska översättas av en auktoriserad persisk översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, europeiska arvsintyg, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument till och från farsi:

 • Juridiska dokument: Från avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, lagfarter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, registerdokument samt dokument för upphandlingar.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av mottagare globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent , serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målinriktat översätta dina tekniska texter.

Professionell översättning mellan farsi och 25 språk online

Vi utför kvalificerad översättning mellan farsi och bland annat följande språk: Arabiska, baskiska, danska, engelska, estniska, fillipinska, finska, franska,  grekiska, hindi, indonesiska, isländska, irländska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kurdiska, lettiska, litauiska, maltesiska, nederländska, norska, portugisiska, polska, rumänska, ryska, serbokroatiska, slovakiska, slovenska, spanska, svenska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska.

Kvalitetssäkrad översättning till och från farsi ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vad kostar det att översätta en text eller ett dokument till eller från farsi?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på mindre än 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en facköversättning eller auktoriserad översättning till eller från farsi. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Kontakta oss idag för att diskutera dina översättningsbehov och låt oss hjälpa dig att effektivt kommunicera med din målgrupp på den persisktalande marknaden.

The Native Translator är en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till och från farsi online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>